Daily Archives: 17 de desembre de 2010

MODIFICACIONS A LA TRAMITACIÓ DE LES SUBVENCIONS PER 2011

L’Ajuntament de Barcelona ha introduït una sèrie de millores en el procés de subvencions que afecten la convocatòria general per a la realització d’activitats i serveis de districte i ciutat.

Aquestes millores pretenen simplificar el lliurament de la documentació en el moment de la sol·licitud i escurçar els terminis d’atorgament de les subvencions.

Aquestes millores comporten algunes modificacions en el calendari i en el procés que es venia desenvolupant fins ara, i per tant, com a potencials beneficiaris, us afecten determinats aspectes.

Consulteu les modificacions a l’enllaç que us adjuntem.

TOT A PUNT PER LA DIADA FESTIVA DE LA MARATÓ DE TV3

Aquest cap de setmana es celebra la Diada Festiva de la Marató de TV3 al Poble-sec.

La parròquia de Lurdes i els Amics de la Plaça de Santa Madrona han organitzat conjuntament, com ja és habitual, la Diada Festiva que té a la pròpia parròquia i a la plaça de Santa Madrona els centres neuràlgics de la celebració.

Durant la tarda del dissabte (de 16 a 22 hores) i durant el matí i tarda de diumenge (de 10 a 16 hores), els dos espais acolliran un seguit d’actuacions de tot tipus, així com una xocolatada i una botifarrada popular.

La Diada Festiva tracta de recaptar fons per a la causa que aquest any defensa la Marató de TV3: millorar la qualitat de vida dels lesionats medul·lars i amb malalties cerebrarls adquirides.

‘BAIXEM AL CARRER’, DIVENDRES A LES 18.30 A ‘ESPAÑA DIRECTO’ DE TVE

El projecte ‘Baixem al carrer’ (antic ‘Puja’m Baixa’m’) serà el protagonista d’un dels reportatges del programa ‘España Directo’ de la 1 de TVE.

Serà aquest divendres 17 de desembre a partir de les 18.30. Estigueu atents!