ARRIBA LA CARRERA MÉS BOJA A MONTJUÏC

Aquest diumenge, 19 de desembre, a partir de les 11.00 hores, torna la cursa que mai deixa ningú indiferent. I és que la Buff® Epic Run, la trepidant cursa d’obstacles, torna per tercer any consecutiu per fer una mica d’exercici i riure molt.

Aquesta vegada, l’organització preveu que unes dues mil persones (cinc-centes més que l’any passat i un miler més que fa dos anys) superin piscines de fang, muntanyes de neumàtics, murs de palles i altres obstacles sorpresa durant els 8 quilòmetres que dura la simpàtica prova. Tot plegat, amenitzat amb música i una botifarrada popular.

A la Buff® Epic Run hi haurà participants catalans, però també persones procedents d’altres punts de l’Estat espanyol i fins i tot del planeta: França, Alemanya, Eslovènia i Japó, entre altres països.

A més, cal destacar la participació de corredors i integrants de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya com ara Just Sociats, Josep Barrufet o Laia Andreu.

Una vegada més, els premis seran d’allò més originals, des del premi al participant més veterà, al qui ve de més lluny, o a les disfresses de grup i individuals, ja que anar disfressat és un plus en aquesta prova.

D’altra banda, aquest any s’estrena la Mini Buff® Epic Run per a joves de 13 a 15 anys, que tindrà un recorregut d’1, 5 quilòmetres adaptat a la categoria, però sense renunciar a la diversió dels obstacles més esbojarrats. Aquesta cursa començarà a les 11.10 hores. El lliurament de premis tindrà lloc a les 13.00 hores.

Les inscripcions per participar en aquesta aventura divertida per la muntanya de Montjuïc estaran obertes fins dijous, 16 de desembre, a les 20.00 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *