Daily Archives: 16 de desembre de 2010

LA MORT DE MORENTE ALTERA LA PROGRAMACIÓ D’EL MOLINO

La mort d’Enrique Morente ha deixat orfe el món del flamenco.

El cantaor va realitzar la que ja és la seva última actuació a El Molino i tot l’equip del teatre ha quedat fortament commocionat per la pèrdua del gran renovador del flamenco, de manera que volen fer de la propera nit de ‘Poco ruido y mucho duende’ tot un homenatge a la figura d’Enrique Morente.

La programació d’El Molino s’ha vist així afectada per aquesta gran pèrdua i s’han modificat les dades que acontinuació s’indiquen:

– El proper dia 28 es celebrarà l’homenatge a la figura d’Enrique Morente.

– El concert de Rafael Riqueni queda aplaçat al dia 25 de gener de 2011.
– La classe magistral de Rafael Riqueno queda igualment aplaçada al dia 24 de gener de 2011.
– A aquestes modificacions es suma la cancel·lació de l’actuació que havia de donar aquesta setmana José Luis Montón.

ARRIBA LA CARRERA MÉS BOJA A MONTJUÏC

Aquest diumenge, 19 de desembre, a partir de les 11.00 hores, torna la cursa que mai deixa ningú indiferent. I és que la Buff® Epic Run, la trepidant cursa d’obstacles, torna per tercer any consecutiu per fer una mica d’exercici i riure molt.

Aquesta vegada, l’organització preveu que unes dues mil persones (cinc-centes més que l’any passat i un miler més que fa dos anys) superin piscines de fang, muntanyes de neumàtics, murs de palles i altres obstacles sorpresa durant els 8 quilòmetres que dura la simpàtica prova. Tot plegat, amenitzat amb música i una botifarrada popular.

A la Buff® Epic Run hi haurà participants catalans, però també persones procedents d’altres punts de l’Estat espanyol i fins i tot del planeta: França, Alemanya, Eslovènia i Japó, entre altres països.

A més, cal destacar la participació de corredors i integrants de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya com ara Just Sociats, Josep Barrufet o Laia Andreu.

Una vegada més, els premis seran d’allò més originals, des del premi al participant més veterà, al qui ve de més lluny, o a les disfresses de grup i individuals, ja que anar disfressat és un plus en aquesta prova.

D’altra banda, aquest any s’estrena la Mini Buff® Epic Run per a joves de 13 a 15 anys, que tindrà un recorregut d’1, 5 quilòmetres adaptat a la categoria, però sense renunciar a la diversió dels obstacles més esbojarrats. Aquesta cursa començarà a les 11.10 hores. El lliurament de premis tindrà lloc a les 13.00 hores.

Les inscripcions per participar en aquesta aventura divertida per la muntanya de Montjuïc estaran obertes fins dijous, 16 de desembre, a les 20.00 hores.

BARCELONA TAMBORÍ CLUB, 2n A LA COPA D’ESPANYA

El passat dissabte 4 de desembre el Barcelona Tamborí Club va participar, com a convidat, a la ‘2ª Copa de España de Tamburello’ celebrada a Granada, on es decidia quin equip representarà a Espanya a la propera Copa d’Europa que es disputarà a França el març del 2011. En aquest torneig van partcipar, a part del BTC, els equips d’INEF Madrid i INEF Granada.

El format de competició va ser una lliga tots contra tots en 3 rondes. Els dos millors equips disputarien una final. Per decidir el representant espanyol es tindrien en compte només els enformatments directes entre Madrid i Granada.

El Barcelona Tamborí Club va iniciar el torneig mostrant un gran nivel de joc gunayant els dos primers enformatments contra Granada i Madrid, però va patir l’esforç de comptar només amb 3 jugadors per disputar el torneig, perdent el següent partit contra Granada. La final es va disputar la tarda de dissabte enfrontant Granada i el BTC, va ser un partit disputadíssim que es va decidir a l’últim joc del partit, que va finalitzar amb un ajustat 13 a 12 a favor de l’equip d’INEF Granada.

La segona posició aconseguida pel BTC va esperonar a l’equip per superar-se a la disputa de la propera Lliga Catalana. Per la seva part l’equip de Granada va aconseguir el passatge per a la disputa de la Copa d?Europa.