Daily Archives: 14 de desembre de 2010

CANCEL·LAT EL CONCERT DE JOSÉ LUIS MONTÓN

La tràgica mort aquest passat dilluns del cantaor Enrique Morente té el món del flamenco de dol.

Per aquesta raó, el concert que hi havia programat per a aquest dimarts 14 de desembre a El Molino ha estat cancel·lat, segons ha fet saber la pròpia organització.

TORRE JUSSANA ORGANITZA UN LIP DUB AMB LES ENTITATS

Torre Jussana-Centre de Serveis a les Associacions organitza un lip dub amb les entitats de la ciutat de Barcelona per al proper dimecres 22 de desembre entre les 9.30 i les 13.00 hores.

Un lip dub és un tipus de video clip gravat en un sola seqüència en el qual participa gent ballant i cantant la cançò en qüestió en play-back i on acostuma a participar-hi molta gent.

La cançò triada per Torre Jussana és una rumba del Sisa i s’ha convidat a totes les persones vinculades d’alguna manera o altra a alguna entitat de la ciutat. Per aquesta raó, s’ha proposat que el dia de la gravació els participants portin algun element que identifiqui la seva entitat (gorra, samarreta, mocador, pantalons, pancartes, rètols…).

Qui vulgui participar haurà d’anar el dia esmenat a la seu de Torre Jussana, a l’Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer, número 30. Per a tenir més informació sobre l’acte, heu de posar-se en contacte amb la Cira (cptjussana@gmail.com) o
el Carles (cvinasau@bcn.cat) de Torre Jussana (932564118).

ARRIBA LA DIADA FESTIVA DE LA MARATÓ DE TV3

Aquest cap de setmana es celebra la Diada Festiva de la Marató de TV3 al Poble-sec.

La parròquia de Lurdes i els Amics de la Plaça de Santa Madrona han organitzat conjuntament, com ja és habitual, la Diada Festiva que té a la pròpia parròquia i a la plaça de Santa Madrona els centres neuràlgics de la celebració.

Durant la tarda del dissabte i durant el matí i tarda de diumenge, els dos espais acolliran un seguit d’actuacions de tot tipus, així com una xocolatada i una botifarrada popular.

La Diada Festiva tracta de recaptar fons per a la causa que aquest any defensa la Marató de TV3: millorar la qualitat de vida dels lesionats medul·lars i amb malalties cerebrarls adquirides.

FULL DE LURDES

Recorda:

– continua la campanya de Nadal Solidari. La parròquia continua recollint menjar per als més necessitats del barri i també joguines (al casal Elkano).

– aquest cap de setmana es celebra la Diada per la Marató el dissabte de 16 a 22 hores a l’esglèsia de Lurdes i el diumenge de 10 a 16 hores a la plaça de Santa Madrona amb actuacions musicals, botifarrada, xocolatada, etc.

– l’Esplai Xerinola celebra la festa de Nadal aquest dissabte 18 a partir de les 17 hores. Llegiu el Full de Lurdes adjunt per a més informació.