Daily Archives: 8 de desembre de 2010

SANTS 3 RADIO 4000 OÏENTS

Sants 3 Ràdio torna a ser la ràdio local d?un barri amb més audiència de la ciutat

Ho diuen les dades de la 5a i última onada del 2010 del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, que es van donar a conèixer el passat 30 de novembre.

El Baròmetre atorga de nou a Sants 3 Ràdio 4.000 oïents, la mateixa xifra que li va atorgar per primera vegada a la seva història en la passada onada del mes de setembre, cosa que ens consolida i ens anima a seguir amb la nostra tasca per fer un mitjà de comunicació local al servei dels barris de Sants, Hostafrancs, la Bordeta, Font de la Guatlla, el Poble Sec i la Marina.

Les dades del Baròmetre radiografien les audiències dels mitjans de comunicació (diaris, suplements, publicacions periòdiques, ràdio, televisió, medi exterior), així com els consums culturals i tecnològics (cinema, internet, telefonia fixa, telefonia mòbil) realitzats per la població major de 14 anys. El Baròmetre de la Comunicació i la Cultura és l?organisme de mesura i anàlisi de les audiències i consums culturals del mercat de parla catalana.

LIVING ROOM “UN COMENTARI”

Mirant Blocs hem trobat aquest comentari d’una de les últimes iniciatives del Mercat de les Flors, que ha fet passejar per els nostres carrers els espectadors buscant un dels 7 punts de dansa als balcons i terrats del barri.

PER SI TENIU GANA I BUSQUEU UN RESTAURANT AL BARRI

Un enllaç que us dona un llistat de restaurants del barri que tenen menú.
Que vagi de gust.