HUMANA DÓNA VALS PER COMPRAR ROBA A 50 USUARIS DE BONA VOLUNTAT

Dignificar als usuaris de Bona Voluntat en Acció és el principal objectiu que s’assoleix amb el projecte que engega l’entitat del Poble-sec amb l’ajut de la cadena de botigues de segona mà Humana: entregar 50 vals de 30 euros a 50 usuaris de Bona Voluntat en Acció per comprar roba a les botigues de Humana.

“Es tracta d’un projecte molt positiu per l’experiència que suposa per als beneficiaris”, ha assenyalat Ariadna Roca, de Bona Voluntat en Acció. L’entitat disposa de roba per als més necessitats del barri que suministra periòdicament en funció de les necessitats dels usuaris d’aquest servei. No obstant això, la possibilitat que ara tenen, gràcies a aquests vals, per anar autònomament i com qualsevol client a comprar a una d’aquestes botigues és calificada pels responsables de Bona Voluntat en Acció de “molt positiva”.

Es tracta de la primera experiencia d’aquest tipus per a la cadena de botigues de segona mà Humana, que dedica normalment els fons que recapta de la venda de roba donada de segona mà a projectes de cooperació internacional als països del Sud.

L’augment de la pobresa com a conseqüència de la crisi econòmica que arrosseguem ha fet que Humana es plantegi engegar projectes de tipus més assistencial i a l’àmbit local com aquest, mitjançant el qual 50 usuaris de Bona Voluntat en Acció podran comprar roba a les botigues de la cadena. Altres 50 usuaris de la Fundación ADRA també seran beneficiaris d’aquest projecte finançat per Caixa Manresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *