Monthly Archives: desembre 2010

RESULTATS DE LA TERCERA JORNADA DEL 1er TORNEIG DE BÀSQUET

1r TORNEIG DE BÀSQUET POBLE SEC –

Un cop finalitzada la fase de grups, us adjunto classificació final, els 2 equips que demà disputaran la final son:

ARCS Vs GAUDÍ

En el grup APOLO, la classificació ha estat clara, en el grup FECSA, la cosa ha estat més justa i s?ha produït un triple empat entre, Gaudí, AESC i Orlandai. La classificació s?ha resolt segons la normativa vigent, adjunto text de la FEDE.

?Article 113.- Quan, en acabar la competició es trobin en la classificació general dos o més equips empatats en punts, per tal d’establir l’ordre definitiu caldrà procedir de la manera següent:

a) Si els equips empatats són dos, es tindrà en compte en primer lloc els punts aconseguits en els partits

disputats entre ells, i resultarà vencedor l’equip que sumi més punts. Si els dos equips tenen el mateix nombre de punts, es resoldrà per la diferència de tempteig, a favor i en contra, en la suma dels partits disputats entre ells. Si continua l’empat, es resoldrà a favor de l’equip que hagués assolit un tempteig més alt en el partit que va guanyar. Si encara persisteix l’empat, s’aplicarà el mateix procediment anterior, diferència primer, i si fos necessari, el tempteig favorable més alt aconseguit en tots els partits disputats en la competició.

b) Si són més de dos els equips igualats en punts, la classificació s’establirà tenint en compte, en primer lloc,els punts aconseguits en els partits jugats entre ells. Si subsistís la igualtat, la classificació dels equips que continuessin empatats es faria per la diferència de tempteig a favor i en contra en els partits jugats entre ells. Si encara persistís l’empat, es resoldrà a favor de l’equip que hagués aconseguit un tempteig favorable més alt en el decurs d’aquells partits. Si no es resolgués totalment l’empat amb els procediments anterior, als que continuïn empatats, se’ls aplicarà la diferència general, en primer lloc, i si fos necessari, el tempteig favorable més alt aconseguit en tots els partits jugats en la competició.?

CLASSIFICACIÓ 3a JORNADA

GRUP APOLO:
ARCS: 6 PUNTS
CERVANTES: 5 PUNTS
CB SANT ANTONI: 4 PUNTS
CASP: 3 PUNTS.

GRUP FECSA:
GAUDÍ: 5 PUNTS
AESC: 5 PUNTS
ORLANDAI: 5 PUNTS
INMACO: 3 PUNTS

Per finalitzar us volem agrair de part de Coordinadora d’Entitats de Poble Sec, CB Sant Antoni i Bàsquet INMACO la vostra assistència al nostre torneig i la vostra exemplar conducta en tot moment i sempre esportiva, esperem que vosaltres també hagueu estat tant agust com nosaltres i gaudit de quatres dies bàsquet, us esperem a tots demà a la tarda.

ÀREA VERDA,Pagament Trimestral

Pagament Trimestral
Tarifes primer trimestre:
13 ? pels residents sense dret a subvenció.
9,75? pels residents amb subvenció del 25%.
6,50? pels residents amb subvenció del 50%.
Tarifes segon trimestre:
13 ? pels residents sense dret a subvenció.
9,75? pels residents amb subvenció del 25%.
6,50? pels residents amb subvenció del 50%.
Tarifes tercer trimestre:
9 ? pels residents sense dret a subvenció.
6,75? pels residents amb subvenció del 25%.
4,50? pels residents amb subvenció del 50%.
Tarifes quart trimestre:
13 ? pels residents sense dret a subvenció.
9,75? pels residents amb subvenció del 25%.
6,50? pels residents amb subvenció del 50%.

ARTUR MAS NOU PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Aquest dilluns 27 de desembre el Sr. Artur Mas s’ha convertit en el 129è i Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya.
Podeu veure l’acte de proclamació en l’enllaç adjunt.

LA SGAE COBRARÀ MES DE 45.000 EUROS PER LA MARATÓ DE TV3

………..tot i que la participació dels i les artistes en la gravació del disc, o en la mateixa gala, fos feta de manera desinteressada (cap d’aquests havien cobrat per la seva participació), no poden cedir de manera gratuïta els drets de les seves obres. Aquesta tasca la de realitzar la entitat que gestiona els seus drets, la SGAE, i aquesta ha decidit, un any més, cobrar dels actes solidaris.

SORTEGEM 2 ENTRADES PER A EL MOLINO PER LES 500.000 VISITES A POBLESEC.ORG

Mig milió de pàgines vistes al nostre web (www.poblesec.org) és un fet que no podiem deixar passar així com així, sino que més bé volem celebrar-ho. I com estem d’ enhorabona, volem regalar una entrada doble ?per a 2 persones- per a El Molino en una funció de cap de setmana entre tots els qui segueixin la pàgina de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec a Facebook.

Estem començant de nou a la xarxa social per excel·lència i us volem animar a seguir a la Coordinadora a Facebook per tal d’estar ben assabentat de tot el que es cou al barri. Si encara no ens segueixes, és ben fácil, busca’ns a Facebook com a Coordinadora d’Entitats del Poble-sec. Entre tots els qui ens segueixin a dia 31 de desembre sortejarem l’entrada doble per a El Molino. Us esperem a Facebook!

NOU CLUB DE LECTURA A LA BIBLIOTECA F.BOIX

El proper dilluns 10 de gener a les 19 hores s’engegarà a la biblioteca un nou club de lectura adreçat a persones amb discapacitat auditiva.

El club consisteix en una trobada mensual on es farà una tertúlia i el comentari d’un llibre que tots els participants hauran llegit prèviament. El grup està obert a tothom, tan a persones amb discapacitat auditiva com a persones sense discapacitat. El club de lectura està organitzat, juntament amb l’associació ACAPPS.

Les persones que estiguin interessades es poden adreçar a la Biblioteca Poble Sec-Francesc Boix (Blai, 34) a través del mail b.barcelonaps@diba.cat o bé mitjançant el telèfon: 93 443 01 05

EL MAL TEMPS OBLIGA A APLAÇAR NOVAMENT EL TIÓ

La pluja ha obligat els Amics de la Plaça de Santa Madrona a aplaçar novament el cagatió que anaven a celebrar aquest dijous a la tarda a la mateixa plaça de Santa Madrona.

El tradicional cagatió havia de celebrar-se aquest dimecres 22 però va ser ajornat a causa de la pluja que va caure durant tota la jornada a Barcelona. Atés que el temps no ha millorat aquest dijous, s’ha decidit aplaçar novament l’activitat. Si el temps ho permet, serà dilluns quan es pugui celebrar finalment el cagatió.

RESULTATS LOTERIA DE NADAL 2010

Mireu al link i comproveu la vostra sort.

MOLT BONES FESTES

GRAN ÈXIT DEL ‘MERCADILLO’ SOLIDARI PER LA GENT GRAN DEL POBLE-SEC

El ‘Mercadillo’ solidari que es va celebrar aquest dilluns dia 20 de desembre a la plaça dels Ocellets va esdevenir un gran èxit de participació.

La iniciativa, impulsada per l’equip de Pla Comunitari Poble-sec i Poble-sec per a tothom, tenia com a objectiu recaptar diners per als projectes que ambdues entitats desenvolupen per a millorar la qualitat de vida de la gent gran del barri.

Durant tota la jornada del dilluns, l’equip de Pla Comunitari Poble-sec i Poble-sec per a tothom va romandre a la parada que van muntar a la plaça dels Ocellets, on van vendre articles de tot tipus de segona mà: roba, complements, objectes de decoració, llibres, etc.

La recaptació va superar totes les expectatives de l’organització, de manera que es pot considerar que aquest primer ‘Mercadillo’ solidari per la Gent Gran del Poble-sec va ser tot un èxit.

EL CC EL SORTIDOR OBRE INSCRIPCIONS PER ALS CURSOS PER 2011

A partir del 10 de gener s’obrirá les inscripcions per els propers tallers d’hivern. Teniu temps de fer la inscripció fins al proper 26 de gener. L´horari d’inscripcions serà de 10 a 14 h i de 16 a 20 h de dilluns a dissabte.

Els tallers tenen una durada de 10 setmanes, tret que s’indiqui una altra. El pagament dels cursos es farà en efectiu en el moment de formalitzar la inscripció. Places limitades: els grups hauran de tenir un mínim d’inscrits per poder impartir-los. Un cop iniciat el taller, no se’n retornarà l’import.

Tenim un nou programa de tallers amb interessants novetats i molta diversitat, com el de Maquillatge de fantasia (especial carnaval), Modelatge en cartró pedra, Com parlar en públic o bé Ritme i sabors d’Àfrica.

També podreu gaudir de noves activitats del programa A taula! que us acostaran a noves formes de cuinar i que serviran per enriquir els vostres plats i sorpendre als vostres sentits.

El joves també tenen el seu espai, comper exemple un nou taller de Màgia per aquells que tinguin entre 13 i 17 anys.

Podeu tenir informació més detallada dels horaris i preus dels diferents tallers a les diferents seccións de la nostra web i al document annex. Us esperem al Centre Cívic aquesta hivern per gaudir de les diferents activitats.