Daily Archives: 29 de novembre de 2010

ELS EQUIPS DE FUTBOL DEL DISTRICTE CONTRA LA PUJADA DE PREUS

Els equips de futbol del districte de Sants-Montjuïc s’han unit per demanar una rebaixa dels preus de lloguer dels camps de futbol que consideren abussius.

I es que les millores experimentades als camps de futbol del districte han anat acompanyades d’una pujada en els preus del lloguer que s’ha de fer dels terrenys de joc, bé per jugar, bé per entrenar. Dels 13 euros per entrenament i els 25 euros per partit que es pagaven als camps de terra, s’ha passat a demanar 40 euros pels entrenaments i 90 pels partits una vegada els camps ja disposen de la gespa artificial.

Es tracta d’uns preus que els clubs de futbol consideren abussius i que, a més a més, sofriran una nova pujada al 2011 degut a un canvi en l’empresa gestora dels camps de futbol contractada per l’Ajuntament de Barcelona.

Els clubs que firmen el manifest -APA Poble-sec, UE Poble-sec, Atlètic Poble-sec, Gimnàstica Iberiana, SE Mercat Nou M, Atlètic La Palma, Zona Franca CF, CF Mercat de Sant Antoni, Sparta FC, C AT Ibèria, Equipo JA, Warriors CF i Port AT Club- demanen a l’Ajuntament que reconsideri la seva postura i posi uns preus dignes d’acord amb la tasca social i educativa que fan les entitats esportives de futbol de Sants-Montjuïc.