AFAMMSAM CELEBRA LA SEVA 6a JORNADA DE SALUT MENTAL

L’Associació de Familiars de Malalts Mentals de Sants-Montjuïc, entitat adherida a la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, organitza aquest dissabte 26 de novembre la Jornada de Salut Mental al Districte de Sants-Montjuïc.

Es tracta de la sisena edició d’aquesta jornada i enguany versarà sobre aspectes jurídico-judicials relacionats amb els afectats de trastorns mentals i tindrà lloc al Centre Cívic El Sortidor, espai cogestionat per la Coordinadora d?Entitats del Poble-sec.

El programa serà el següent:

17 hores: Taula inaugural, a càrrec de Carme Capdevila, consellera d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya; Xavier Altimiras, responsable de les Àrees de Salut de Barcelona Esquerra; Inma Moraleda, regidora del Districte de Sants-Montjuïc de l’Ajuntament de Barcelona; Xavier Trabado, president de FECAFAMM; i Albert Morén, president de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de Sants-Montjuïc (AFAMMSAM).

17.30 hores: Conferència ‘Drets humans i malaltia mental segons la convenció de Nova York de 2006’, a càrrec de Francisco Villegas, president de l’Associació Catalana de Professionals de Salut Mental- AEN Catalunya.

18.15 hores: Taula Rodona sobre ‘Aspectes Jurídico-judicials de la Salut Mental’. A càrrec de:

– Pepa Picas, assessora Jurídica de JURIMM de Sant Pere Claver Fundació Sanitaria, sobre el tema ‘Incapacitats, herències i altres’.

– Luz Fernandez, coordinadora de l’Àrea Social de la Fundació Lluis Artigues, sobre el tema ‘Tuteles i curateles’.

– Monserrat Cuesta. Responsable SAF de l’Associació de Sabadell i representant de FECAFAMM, sobre el tema ‘Visió dels familiars vers la situació jurídico-judicial de la salut mental’.

19.30 hores: Taula de cloenda, amb la participació de Marina Geli, consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya; Amadeu Quintana, president de la Coordinadora d’Entitats del Poble-Sec; Jordi Cunill, conseller de Salut del Consell del Districte de Sants-Montjuïc de l’Ajuntament de Barcelona; Pilar Solanas, subdirectora general de Planificació de l’ICASS; i Albert Morén, president d’ AFAMMSAM.

20 hores: Piscolabis amenitzat per un trio musical.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *