TORNA EL TROCASEC, EL MERCAT D’INTERCANVI DEL POBLE-SEC

Aquest diumenge 28 de novembre tindrà lloc entre les 11 i les 15 hores la quarta edició del Trocasec, el mercat d’intercanvi del Poble-sec.

El Trocasec està organitzat per un conjunt de veïns i veïnes del Poble-sec i és un espai obert a la participació de qualsevol veí que cregui en els valors d’intercanvi i cooperació que s’intenta difondre amb aquesta iniciativa.

La filosofia del Trocasec és intentar crear vincles entre els veïns i veïnes del barri al mateix temps que es difonen valors com la cooperació i l’intercanvi.

La iniciativa ha tingut molt bona acceptació al barri. A l’última edició del Trocasec, l’organització va muntar 30 taules per a que els participants puguessin intercanviar tot el que vulguesin i es van ocupar totes, el que posa de manifest l’èxit del mercat.

Un repte que es plantegen els organitzadors del Troca-sec és crear, seguint aquesta mateixa filosofia, un espai d’intercanvi de coneixement.

Tots aquells que estiguin interessats en participar a l’organització del Troca-sec, poden contactar amb els organitzadors al mail trocasec@gmail.com o bé assistir a la propera reunió que celebraran el 13 de desembre a les 20 hores al local de la Cooperativa Germinal al carrer Radas 27 del Poble-sec.

Qui vulgui reservar taula per al mercat d’intercanvi del dia 28 de novembre, també poden contactar a aquest mateix mail (trocasec@gmail.com).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *