Daily Archives: 8 de novembre de 2010

FULL DE LURDES

El Full de Lurdes comunica que la col·lecta del Domund d’enguany del dia de la propagació de l’Evangeli (24 d’octubre) ha sigut de 515 euros, més baixa que altres anys donada l’actual crisi. La parròquia agraeix a tots i a totes els donatius.

Més informació al Full de Lurdes adjunt.

ESTRENA INTERNACIONAL DEL BARCELONA TAMBORÍ CLUB

Aquest proper cap de setmana el Barcelona Tamborí Club s’entrenarà internacionalment competint a la 13a Trobada Internacional de Tamborí Indoor de Gignac-La-Nerthe.

Aquest és un dels tornejos internacionals més prestigiosos que es cel·lebren durant l’any i es fa a la població de Gignac-La-Nerthe, molt a prop de Mrasella (França). En ell participen equips francesos, com per exemple l’equip de Florensac (actual campió d’Europa de Tamborí Indoor), italians, anglesos, hongaresos, espanyols i catalans.

L’equip del Barcelona Tamborí Club estarà format pel Dani Faciaben, el Marc Solsona, el Nau Marieges, el Christian Cirera i l’Àlex Rodrigo, i sota la direcció tècnica del Marc Solsona, l’equip s’esforçarà al màxim per fer un bon paper i serà una bona oportunitat per a preparar la disputa, el proper mes de desembre a Barcelona, de la Lliga Catalana de Tamborí.

Tot i que la majoría dels representants del BTC en aquest torneig ja ha participat en esdeveniments internacionals d’aquest tipus, aquesta és una fita molt important pel club ja que es tracta del seu bateig internacional.