HA COMENÇAT L’HORARI D’HIVERN ALS PATIS DE LES ESCOLES

Ha començat l’horari d’hivern als patis de les escoles
S’han programat tres espectacles infantils, els diumenges 31 d’octubre, 7 i 21 de novembre

Els col·legis públics Carles I, La Muntayeta i Mossèn Jacint Verdaguer ofereixen els seus patis escolars fora de l’horari escolar perquè tots els infants i adolescents del Poble-sec i Font de la Guatlla, els aprofitin per jugar-hi. És una manera d’optimitzar l’ús dels patis, obrint-los a la ciutadania a través del projecte ja molt consolidat, anomenat Compartim el pati de l’escola i impulsat pel Districte de Sants-Montjuïc.

No cal demanar hora, l’ús és totalment lliure i gratuït, i un monitor vetlla per la correcta utilització de les instal·lacions. Tots tres centres escolars compten amb instal·lacions esportives -els col·legis Carles I i Mossèn Jacint Verdaguer tenen pistes de bàsquet- i, en alguns casos, zones de jocs infantils.

Fins a l’1 de maig, els horaris d’obertura són dissabtes i diumenges d’11 a 14 h. A més, s’han programat tres espectacles. El diumenge 31 d’octubre a l’escola Carles I hi haurà l’actuació de Cous Cous de Cançons amb l’espectacle Mil i una nits per la Mediterrània. El diumenge 7 de novembre a l’escola Mossèn Jacint Verdaguer l’espectacle A 2 bandes amb Boni. I finalment el diumenge 21 de novembre l’actuació de la Formiga amb Cuentos para la interculturalidad y la convivencia. Tots els espectacles comencen a les 12 h i són gratuïts.

Adreces

Escola Carles I – Pg. de l’Exposició, 1

Escola la Muntanyeta – c. Montfart, 24

Escola Mossèn Jacint Verdaguer – c. Lleida, 32

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *