Daily Archives: 22 d'octubre de 2010

PRIMER ENTRENAMENT LLIURE DE TAMBORÍ

Aquest diumenge 24 d’octubre comencen els primers entrenaments oberts del Barcelona Tamborí Club al Poliesportiu de les Tres Xemeneies.

El Barcelona Tamborí Club és un club de nova creació que vol difondre aquest esport molt poc conegut a Catalunya. La millor manera que han trobat de fer-ho és organitzar entrenaments oberts per tal que tots aquells interessats puguin descobrir les peculiaritats d’aquest esport.

Aquest diumenge es celebra el primer entrenament obert del Barcelona Tamborí Club entre les 12.45 i les 14 hores a la Pista Poliesportiva de les Tres Xemeneies.

EL MOLINO OBRE LES SEVES PORTES 13 ANYS DESPRÉS

El mític Molino de Barcelona ha reobert les portes tretze anys després. El teatre va fer una espectacular posada en escena a l’exterior, amb la il·luminació de la façana, i també a l’interior, on es va representar l’espectacle “Made in Paral·lel”, que recull els millors moments de la història del teatre barceloní.

El Molino encara així una nova etapa després d’haver estat tancat durant tretze anys i després d’una reforma integral, però que manté l’esperit del vell Molino.

La Coordinadora d’Entitats del Poble-sec ha sigut una de les veus més crítiques a l’hora de denunciar l’abandonament en que va caure el teatre després del seu tancament i va integrar-se a la plataforma ‘Fem girar El Molino!’ que demanava la seva reobertura.

Avui, El Molino torna a ser una realitat al Paral·lel de Barcelona.

FULL DE LURDES

Recorda:

– Les parròquies del Poble-sec ofereixen formació per a aquelles persones majors de 18 anys que vulguin rebre els sacraments del Baptisme, l’Eucaristia o la Confirmació.

– Caminem junts en la diversitat (diumenge 24 d’octubre a les 16.30 hores) a Sant Josep i Santa Mònica, a la Rambla.

EL CLUB 41ºN OBRE LES SEVES PORTES AL PARAL·LEL

Un nou espai escènic es suma a l’ampla oferta que va tenint de nou el Paral·lel. A la recent reobertura de El Molino, es suma la del CLUB41ºN, un nou espai que combina música en viu i gastronomia al costat de l’Artèria Paral·lel.

A la inauguració d’ahir divendres 21 d’octubre van actuar els Marditos Roedores i una jam en la que van participar Irene i Liberto (Salón Princesa), Juanlu i Muñeco (Viejo Lobo).

CLUB41ºN és una proposta del Grupo Sagardi dirigida per Claudi Feliu que complementa l’oferta musical i artística de la ciutat oferint un espai obert, eclèctic i multidisciplinar amb programació en directe tot l’any.

PLA COMUNITARI POBLE-SEC VISITA LÍBAN PER INTERCANVIAR EXPERIÈNCIES DE TREBALL COMUNITARI

El Pla Comunitari Poble-sec visita de l’1 al 4 de novembre la ciutat libanesa de Ghobayré per tal de compartir les seves experiències en projectes comunitaris amb les altres ciutats integrants del projecte EUMED-CITIES.

Aquest projecte integra ciutats de Marroc i Líban, juntament amb Barcelona, i tracta de definir un model d’intervenció comunitària per a ciutats mediterrànies, reflexionant entorn a la participació veïnal als plans comunitaris.

El punt de partida que s’ha establert en aquest projecte és l’experiència dels Plans de Desenvolupament Comunitari de Barcelona -hi participen el Pla Comunitari Poble-sec juntament amb el de Roquetes- per a, en una segona fase, establir un model compartit que pugui servir a les altres ciutats de Marroc (Feç, Tànger) i Líban (Ghobayré) que conformen aquest projecte.

Al mes de març, representants de Feç, Tànger i Ghobayré van visitar la ciutat de Barcelona per conèixer de primera mà l’experiència desenvolupada pel Pla Comunitari Poble-sec en allò referent a salut comunitària, sobre tot el treball desenvolupat amb les escoles i projectes amb gent gran com el ‘Puja’m-Baixa’m’. Ara és el Pla Comunitari Poble-sec qui viatja a Líban per compartir aquestes experiències.