Daily Archives: 11 d'octubre de 2010

EL PUJA´M I BAIXA´M A ” EL PERIODICO”

Em l’enllaç adjunt podeu veure la notícia que surt a l´edició d’avui dilluns 11 d’octubre del projecte impulsat pel Pla Comunitari del Poble-sec.
Moltes felicitats a tothom que fa possible aquesta iniciativa.

COMENCEN ELS CURSOS DE MANUALITATS A L’ESGLÈSIA EVANGÈLICA

El passat dimecres 6 d’octubre van començar els cursos de manualitats per a dones que organitza l’Esglèsia Evangèlica del Paral·lel.

Els tallers estan adreçats a les dones del barri i tenen un preu de 10 euros per cada taller, encara que si es matricul·la en els quatre, l’abonament per a tots quatre li costa només 30 euros.

Tots els dimecres a partir de les 18 hores les dones interessades en aprendre o millorar les seves tècniques per a les manualitats poden acudir al local de l’Esglèsia Evangèlica a l’Avinguda Paral·lel 167.

SHUR RONG ACTUA A EL DIA DEL MIGRANT

L’Acadèmia Cultural Shur Rong participa el proper 24 d’octubre en la Festa del Dia del Migrant que es cel·lebra al Moll de la Barceloneta.

La festa del Dia del Migrant es cel·lebra el proper 24 d’octubre entre les 12 i les 18 hores i al Moll de la Barceloneta i comptarà mab jocs tradicionals de diferents països, esports, tallers i actuaciones de música i dansa com la de l’Acadèmia Cultural Shur Rong que portarà la màgia de la dansa bengalí a tots els qui s’hi acostin a la Barceloneta.