BARCELONA TAMBORÍ CLUB, NOVA ENTITAT ADHERIDA A LA COORDINADORA DEL POBLE-SEC

La Coordinadora d’Entitats del Poble-sec compta amb una nova entitat adherida: el Barcelona Tamborí Club.

Es va constituir al Poble Sec el passat mes de novembre i és el primer club Esportiu a Catalunya dedicat exclusivament a la pràctica i difusió del Tamborí.

El Tamborí és un esport tradicional molt practicat al nord d’Itàlia i al sud de França i que pren el seu nom de l’estri que s’utilitza per a jugar-hi: el Tamborí. L’esport del Tamborí es considerat el precursor de l’actual tennis. Hi ha diferents modalitats de joc, la clàssica, la indoor, el tambeach, el tamburelli pero el Barcelona Tamborí Club es centrarà en la pràctica de la modalitat indoor, potser la més vistosa.

El Barcelona Tamborí Club ha iniciat la seva activitat amb la creació d’un primer equip masculí, format per una sèrie de jugadors que havíen format part del C.E. INEF de Barcelona i que tenen amplía experiància a la pràctica del Tamborí.

L’equip té previst participar en els propers mesos en diversos tornejos internacionals a França, Itàlia, Alemanya i Hongría, per tal de preparar la Lliga Catalana de Tamborí, que el cap de setmana del 27 i 28 de Novembre decidirà l’equip que representarà a Catalunya a la propera edició de la Copa d’Europa Indoor, el proper mes de febrer.

El propòsit del Barcelona Tamborí Club, a part de fer-se un nom en el panorama competitiu del Tamborí a nivel nacional i internacional, és el de difondre i fer conèixer aquest esport al públic. Es per això que des del Barcelona Tamborí Club es posen en marxa una sèrie d’iniciatives per tal de fer arribar el Tamborí a tothom. Una d’elles será realitzar entrenaments oberts a tothom diumenges al matí a les Pistes Poliesportives de les 3 Xemeneis, al nostre barri, al Poble Sec. En aquest entrenaments, tothom que vulgui podrà venir a conèixer i practicar el tamborí, i sota la dirección dels jugadors del primer equip del Club, es realitzaran exercicis, jocs i partits per tal d’enganxar a la gent a aquest divertit i saludable esport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *