Daily Archives: 17 de setembre de 2010

EL POBLE-SEC CELEBRA LA DIADA A LA PLAÇA DEL SETGE DE 1714

Cultura popular, homenatges i poesia es van trobar el dissabte a la plaça del Setge de 1714, al barri del Poble-sec, amb motiu de la Diada Nacional de l’11 de setembre. “Tenim la sort de ser un dels pocs barris que té una plaça o un carrer que faci referència a l’àmbit de l’11 de setembre”, explica Josep M. Bernat, vocal de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec.

L’AVENTURA DE FER-SE GRAN

La Fundació Sanitària Sant Pere Claver mitjançant el seu Departament de Serveis Comunitaris impulsa un projecta anomenat Servei de Seguiment, Acompanyament i Suport als Joves extutelats (SSASJE).

Els usuaris del SSASJE són joves que han estat sota la protecció de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA). Una vegada compleixen els 18 anys, els joves tutelats començant a experimentar por a quedar-se sols o l’existència d’algunes mancances no els deixa veure el camí a seguir amb claredat. Per aquest motiu el projecta centra el seu treball a joves extutelats entre el 18 fins al 21 anys.

En aquest sentit el SSASJE treballa quatre àrees: la formativa, la d’inserció laboral, la d’habitatge i la socioeducativa.

Si vols llegir més clica el vincla de sota del butlletí electrònic trimestral SENTITS de la Fundació Sanitària Sant Pere Claver.