LES NOVETATS ALS TALLERS DEL CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Ja queda poc temps per tal que comencin els tallers del Centre Cívic El Sortidor. Com cada any hi ha un ventall d’open cions amb tota mena de temàtiques, per a totes les edats i diferents horaris.

Aquest any com a novetat hi ha les Tècniques Pictòriques, que consisteixen en introduir l’aprenent en les nocions bàsiques de la pintura i les seves aplicacions.

Una altra novetat és la Ceràmica Japonesa, a través de la qual podreu aprendre i experimentar amb diferents material i tècniques. Fareu un recorregut per tot el procés creatiu de la ceràmica japonesa. En la darrera sessió el professor Misako Homma farà una introducció a la pràctica del ritual mil·lenari de la cerimònia del te.

Per als més joves, de 13 a 17 anys, hi ha un taller d’I·lustració. En aquest taller aprendran a utilitzar diferents tècniques com el grafit o el gouache (el color i el pinzell).

I per a els petits, nens entre 7 a 13 anys, el Centre Cívic El Sortidor ofereix el taller anomenat ‘Despertar la Creativitat’, en el qual els infants jugaran amb el fang per fer formes i petits objectes segons la seva imaginació. A més aprendran a fer làmines de fang i participaran en un taller per fer objectes i decorar.

Ara ja ho sabeu, apunteu-vos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *