MOLTA PARTICIPACIÓ EN LA CONCENTRACIÓ DE LES ENTITATS DEL DISTRICTE

Èxit de convocatòria de les entitats de Sants-Montjuïc per anar a la manifestació
Més de tres-centes persones es concentren a la plaça Espanya i van caminant fins la manifestació darrere la pancarta dels nostres barris.

Més de tres-cents veïns i veïnes van acudir ahir a les cinc de la tarda a la crida que havien fet les entitats de Sants-Montjuïc per sortir conjuntament des de la plaça d’Espanya cap a la manifestació. Al davant una pancarta amb el lema, “Som una nació, nosaltres decidim. Les entitats de Sants-Montjuïc” que portaven els membres de les juntes directives del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec, la Unió d’Entitats de la Marina i l’Associació de Veïns de Font de la Guatlla-Magòria.
El bloc dels nostres barris va caminar per la Gran Via fins arribar a Rambla Catalunya, per on va pujar fins arribar al lloc de la convocatòria, d’on no es va poder moure durant hores. Malgrat la calor l’ambient reivindicatiu i festiu no va parar ni un sol moment i els Castellers de Sants van aixecar un pilar entre els aplaudiments de tot el veïnat.
Vegeu notícia i reportatge fotogràfic:
http://www.el3.org/noticies/noticia.php?p=3217

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *