Daily Archives: 11 de juliol de 2010

MOLTES FELICITATS

Avui la selecció espanyola ha guanyat el mundial de futbol amb un gol de Andrès Iniesta.
Moltes Felicitats…………..

MOLTA PARTICIPACIÓ EN LA CONCENTRACIÓ DE LES ENTITATS DEL DISTRICTE

Èxit de convocatòria de les entitats de Sants-Montjuïc per anar a la manifestació
Més de tres-centes persones es concentren a la plaça Espanya i van caminant fins la manifestació darrere la pancarta dels nostres barris.

Més de tres-cents veïns i veïnes van acudir ahir a les cinc de la tarda a la crida que havien fet les entitats de Sants-Montjuïc per sortir conjuntament des de la plaça d’Espanya cap a la manifestació. Al davant una pancarta amb el lema, “Som una nació, nosaltres decidim. Les entitats de Sants-Montjuïc” que portaven els membres de les juntes directives del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec, la Unió d’Entitats de la Marina i l’Associació de Veïns de Font de la Guatlla-Magòria.
El bloc dels nostres barris va caminar per la Gran Via fins arribar a Rambla Catalunya, per on va pujar fins arribar al lloc de la convocatòria, d’on no es va poder moure durant hores. Malgrat la calor l’ambient reivindicatiu i festiu no va parar ni un sol moment i els Castellers de Sants van aixecar un pilar entre els aplaudiments de tot el veïnat.
Vegeu notícia i reportatge fotogràfic:
http://www.el3.org/noticies/noticia.php?p=3217