Daily Archives: 9 de juliol de 2010

8A. MOSTRA DE CINEMA A L’AIRE LLIURE I PICNIC ‘SALA MONTJUÏC’

Ja són vuit les edicions de Sala Montjuïc, que transforma els voltants del castell de Montjuïc en un gran cinema a l’aire lliure. Enguany la Sala Montjuïc, que té lloc del 5 de juliol al 6 d’agost, estrena una nova pantalla més gran per a que no us perdeu cap detall dels clàssics i els èxits recents del cinema independent que s’hi projecten.

Torna un dels clàssics de les nits de Barcelona a l’estiu. La Sala Montjuïc ens torna a proposar un any més cinema i música en directe en un dels espais més espectaculars de la ciutat, el castell de Montjuïc.

L’edició d’enguany, que té lloc tots els dilluns, dimecres i divendres del 5 de juliol al 6 d’agost, té com a novetat una pantalla més gran, de 16 x 9 metres, és a dir, 32 metres quadrats més.

Per tant, no us perdreu cap detall de les pel·lícules que s’hi projecten, sempre en versió original subtitulada.

Dels clàssics als èxits de la crítica

En aquesta edició s’ofereix un programa variat que inclou clàssics populars, com La naranja mecànica de Stanley Kubrick o Las vacaciones del Señor Hulot, de Jacques Tati.

Però el plat fort són les pel·lícules recents, una selecció de films independents que han comptat amb el beneplàcit de la crítica i del públic, com ara la pel·lícula de vampirs Déjame entrar, la comèdia antiromàntica Buscando un beso a medianoche o la lloada i premiada La clase.

A més, també hi haurà una sessió de cinema concert, amb la projecció de La Quimera del oro, de Charles Chaplin, acompanyada de la música en directe d’una orquestra dirigida per Guerassim Voronkov.

El cicle també inclou films d’animació, com Mi Vecino Totoro o Vals con Bashir. Pel que fa a la pel·lícula de clausura, podreu votar pel títol que més un agradi entre una proposta de tres films catalans.

Més que cinema

El programa de la Sala Montjuïc es completa amb concerts en directe, previs a la projecció del film i la possibilitat de fer-hi un picnic. A més, podeu llogar una gandula per estar-hi més còmodes.

Si voleu, el menjar us el podeu portar de casa. Per arribar fins a la Sala Montjuïc, podeu fer servir el servei d’autobusos llançadora des de plaça d’Espanya, que funcionarà els dies de les projeccions a partir de les 20.15 hores amb els títols de transport del sistema tarifari integrat.