Daily Archives: 9 de juny de 2010

CURSOS INTENSIUS I MONOGRÀFICS

Marabal JULIOL 2010
Intensius i Monogràfics
Espai Nens

CASAL ARTÍSTIC PER A NENS I NENES: Dansa, teatre i plàstica.

De dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h.

Espai Adults

TEATRE D’INTERVENCIÓ SOCIAL Amb Joel Álvarez
Dies 6, 8, 13, 15, 20 Dimarts i dijous de 18 a 20 h.

DANSA LLIURE: Creació i danses circulars* Amb Núria Banal
Dimarts i dimecres de 20 a 22 h. Dies 6, 7, 13,14, 16

CABARET * Amb Ester Lòpez
Dilluns i dijous de 20 a 22 h. Dies 5, 8, 12, 15, 16

Festa – espectacle dissabte 17
* Els dos monogràfics formen part del projecte “Tallers de creació d’espectacles” per a la Festa Major del Poble Sec (hi ha 20 places subvencionades pel districte).

LES POSSIBLES CARES DE LA MÀSCARA Amb Míriam Escurriola Cap de setmana 10 i 11 de Juliol . De 10 a 15 h. CURSOS COMUNICACIÓ I EMOCIO Amb Julia Uviña Avila. “Emocionalitat i comunicació interpersonal” Dissabte 17 i diumenge 18 de Juliol. De 10h a 13h”Dones, homes i amor. Entre el reconeixement i l’autoafirmació

Dilluns 5, dimecres 7 i divendres 9 de Juliol. De 18h a 20h
“El batec de la paraula”Dissabte 3 de Juliol de 17h a 20h “La Dinàmica del riure”Dissabte 10 de Juliol de 17h a 20h

Informació i Inscripcions ESPAI MARABALC. Bòbila, 7-9 local (Poble Sec) T.: 934421982 / 646079268 / 692195373.Mail: marabal@marabal.org WEB http://www.marabal.org
Inscripcions. Cal recavar plaça amb antelació. Grups limitats

INAUGURACIÓ D’EXPOSICIÓ:COLÒMBIA. VISTA I SENTIDA

El Museu Etnològic de Barcelona us convida a la inauguració de l’exposició fotogràfica “Colòmbia. Vista i sentida” que presenta amb Lunwerg Editores i Proexport Colombia. L’exposició s’emmarca en el Bicentenari de les Independències americanes.
L’acte tindrà lloc dilluns, 14 de juny, a les set de la tarda, al Museu Etnològic de Barcelona i al Roserar de la Colla de l’Arròs del Parc de Montjuïc.

(Passeig de Santa Madrona, 16-22).

CARNET MAUMAU: 2×1.

Ja fa molt que coneixes el CLUB MAUMAU, per això ara tenim una OFERTA per a tu… Pots comprar on-line 2 CARNETS MAUMAU pel preu de 1… però només fins al 12/06/2010. Rebràs en 4 dies el teu carnet i el del teu amig@ còmodament a casa. Feix clic en el següent enllaç…

BARCELONA, PREPARADA PER A L’ESTIU

Barcelona posa en marxa un dispositiu municipal, del 15 de juny al 4 d’octubre, per garantir la convivència, el civisme i la seguretat durant la temporada d’estiu. “Hem de gaudir de la ciutat més que mai”, ha expressat l’alcalde en la presentació de la campanya.

Així, els serveis de neteja, seguretat i mobilitat es coordinaran més que mai perquè tot funcioni correctament i per mantenir la qualitat de l’espai públic en una època en què molts turistes visiten Barcelona i molts veïns gaudeixen de les vacances a la ciutat.

Enguany, per garantir la seguretat s’incorporaran 250 nous agents de la Guàrdia Urbana que reforçaran la plantilla. Aquest estiu, a més, la policia de proximitat -que ja està desplegada als 73 barris de la ciutat- destacarà la seguretat als barris i es dedicarà al patrullatge a peu, especialment als eixos comercials.

En total, prop de mil cent agents municipals participaran en el dispositiu en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, amb especial atenció a les zones de més afluència de gent, com ara les platges, el centre de la ciutat, les places i els parcs.

Convivència al carrer

“Donarem respostes diferents per a cada barri”, ha explicat l’alcalde, qui ha insistit que els agents es faran molt visibles per tota la ciutat. “La presència uniformada dóna seguretat subjectiva i això ens ajudarà en la prevenció”, ha reconegut Hereu.

Per ajudar a regular l’ús de l’espai públic, aquest estiu també estarà especialment actiu el Servei de Gestió de Conflictes, que vetllarà per la bona convivència en places, parcs i altres zones de la ciutat en què la confluència de més persones del que és habitual pot generar problemes de convivència.

Més neteja al centre, les platges i les places

Pel que fa al servei de neteja, enguany és el primer estiu amb la nova contracta, i es reforçarà especialment en els punts centrals de la ciutat, les platges i les zones d’ús més intensiu, amb nous vehicles i més equips al carrer.

A més, en dies com la Revetlla de Sant Joan, la Festa Major de Gràcia, les festes de Sants o la Mercè s’incrementarà el servei de neteja de manera especial i específica segons cada acte.

D’altra banda, també el transport públic s’adaptarà a l’estiu, amb un reforç de les línies que porten a la platja i a altres zones d’afluència turística. A més, s’establiran serveis especials per festivals, concerts o festes de districte.

Campanya de sensibilització

L’Ajuntament també posarà en marxa una nova campanya de sensibilització per informar sobre les normes de comportament i de civisme a la ciutat, per garantir la bona convivència als carrers.

Enguany, s’ha editat un pictograma per dissuadir els barcelonins i els visitants de moure’s per la ciutat sense samarreta o amb banyador.

LA MOSTRA I L’AIGUA UNA TRADICIÓ