Daily Archives: 2 de juny de 2010

PASTORAL AMB IMMIGRANTS – TAULA RODONA

El 10 de març Barcelona va acollir la Trobada Europea de Pastoral dels Migrants. El tema d’aquesta trobada anual, que per primera vegada es fa a Catalunya, se centra en com atendre els fills del immigrants i la seva participació en la vida eclesial.

Des dels anys 90 aquesta trobada reuneix responsables i col·laboradors dels equips de pastoral social de diversos bisbats europeus. En aquesta edició van participar representants de set països provinents de les diòcesis de Milà, Turí, Roma, Viena, Colònia, Brussel·les, París, Lió, Basilea, Madrid i Barcelona, ciutats europees amb important presència d’immigrants.
L’amfitrió de la trobada de Barcelona va ser la Delegació de Pastoral Social de la diòcesi que coordina diverses iniciatives socials i pastoral del bisbat a Barcelona i que ja fa anys que té un equip treballant sobre la presència dels immigrants en la vida parroquial i diocesana.

Dintre d’aquest àmbit les parròquies de tota Catalunya promouen la Convivència. Per això, la Parròquia de Lurdes s’afegeix a l’iniciativa: Pastoral amb Immigrants – Taula Rodona, el dia 12 de juny, de 11 – 13h.