INAUGURACIÓ DE LA PENYA BLAUGRANA

El motiu de la present es informar-vos de que el proper dia 8 de Maig realitzarem l’acte d’inauguració oficial de la Penya Blaugrana Les Tres Xemeneies. Serà al carrer Piquer, devant del nostre local social, Bar Restaurant “El Racó del Pelat”.

En aquest acte organitzarem un dinar per a tots els socis de la Penya, participaran entitats i hi haurà diferents actuacions de corals, grups musicals i artistes, alguns dels quals encara estan per determinar. En la propera edició del Zona Sec donarem informació mes precisa de tots els actes programats.

Tindrem l’assistència d’ex-jugadors, de directius i possiblement de jugadors en actiu del Futbol Club Barcelona. Es possible també que comparegui algun candidat a la presidència del nostre Club.

Us informem que hem sol·licitat per aquest dia poder gaudir de la presencia en el nostre barri de les SIS COPES. Teniu la nostra promesa de que seguirem treballant per poder aconseguir que això sigui una realitat.

També esperem la companyia, durant una estona, de la senyora Inma Moraleda, la regidora del nostre Districte i la del senyor Salvador Balsells, del Consell Consultiu de la Zona Occidental del F.C.Barcelona

També volem aprofitar aquesta ocasió per convidar aquest dia a totes les entitats del nostre barri, així com a totes les Penyes de la Zona Occidental del F.C.Barcelona i, com no podria ser d’una altre manera, a tots els veïns i veïnes culés del barri del Poble Sec.

Si voleu passar una estona envoltats dels colors blaugrana i amb la nostra Penya les Tres Xemeneies….. US HI ESPEREM

Cordialment : 8 de maig al C/ Piquer,12-14 de 8:00-24:00h

President Ramon Borràs: Inauguració Oficial de la penya!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *