Daily Archives: 22 d'abril de 2010

INAUGURACIÓ DE LA PENYA BLAUGRANA

El motiu de la present es informar-vos de que el proper dia 8 de Maig realitzarem l’acte d’inauguració oficial de la Penya Blaugrana Les Tres Xemeneies. Serà al carrer Piquer, devant del nostre local social, Bar Restaurant “El Racó del Pelat”.

En aquest acte organitzarem un dinar per a tots els socis de la Penya, participaran entitats i hi haurà diferents actuacions de corals, grups musicals i artistes, alguns dels quals encara estan per determinar. En la propera edició del Zona Sec donarem informació mes precisa de tots els actes programats.

Tindrem l’assistència d’ex-jugadors, de directius i possiblement de jugadors en actiu del Futbol Club Barcelona. Es possible també que comparegui algun candidat a la presidència del nostre Club.

Us informem que hem sol·licitat per aquest dia poder gaudir de la presencia en el nostre barri de les SIS COPES. Teniu la nostra promesa de que seguirem treballant per poder aconseguir que això sigui una realitat.

També esperem la companyia, durant una estona, de la senyora Inma Moraleda, la regidora del nostre Districte i la del senyor Salvador Balsells, del Consell Consultiu de la Zona Occidental del F.C.Barcelona

També volem aprofitar aquesta ocasió per convidar aquest dia a totes les entitats del nostre barri, així com a totes les Penyes de la Zona Occidental del F.C.Barcelona i, com no podria ser d’una altre manera, a tots els veïns i veïnes culés del barri del Poble Sec.

Si voleu passar una estona envoltats dels colors blaugrana i amb la nostra Penya les Tres Xemeneies….. US HI ESPEREM

Cordialment : 8 de maig al C/ Piquer,12-14 de 8:00-24:00h

President Ramon Borràs: Inauguració Oficial de la penya!

PRESENTAT EL MANIFEST DELS CLUBS DE FUTBOL DE SANTS-MONTJUÏC

Avui dimecres 21 d’abril, a les 16:15 h. una representació dels clubs de futbol de Sants-Montjuïc, ha fet entrega a la seu del Districte de Sants-Montjuïc el Manifest que han signat 14 clubs de futbol del Districte per fer front als nous preus dels camps de gespa artificial.

Aquest any 2010, els nous preus dels camps de futbol de gespa artificial del Districte de Sants-Montjuïc, superen gairebé 3 vegades els preus dels camps de futbol de terra.

Davant d’això i del mal estat en que es troben algunes de les instal·lacions, els clubs de futbol del Districte de Sants-Montjuïc, ens hem unit per fer front als nous preus, ja que amb aquest augment, això suposa que un gran nombre d’entitats de futbol del nostre Districte no podrà suportar economicament el final de temporada i encara menys la propera temporada 2010-2011.

GONZALEZ LEDESMA CREU DE SANT JORDI 2010

El Govern ha acordat concedir la Creu de Sant Jordi a 32 personalitats i 13 entitats que han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat i en el pla cívic i cultural. Entre els guardonats hi ha Jordi Porta, fins fa poc president d’Òmnium Cultural; Montserrat Carulla, mecenes i presidenta de la Fundació Lluís Carulla; l’escriptor i periodista Francesc González Ledesma; Maria Àngels Falquès, activista cultural i editora, fundadora d?Edicions del Trabucaire; Helena Cambó, mecenes, presidenta de l’Institut Cambó i acadèmica de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi; Tomàs Gil, músic i compositor de sardanes; Joaquim Díaz, actor i director de doblatge; i el compositor valencià Manuel Oltra. L’acte de lliurament tindrà lloc el proper dia 21 d’abril al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat.
També han rebut la Creu de Sant Jordi el fotògraf Jordi Gumí; Teresa Juvé, pedagoga i escriptora; Manuel Pérez Bonfill, escriptor i professor de llengua i literatura; Joan Vila Grau, pintor i vitraller; Teresa Maria Castanyer, lingüista, durant 25 anys al capdavant dels serveis d’assessorament lingüístic de Televisió de Catalunya; i Josep Fornas, editor, polític i assessor fiscal.
Entre les entitats, han rebut la Creu de Sant Jordi l’Esbart Català de Dansaires, l’Escola Valenciana Federació d’Associacions per la Llengua, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, el Casino Unió Comercial de Vilafranca del Penedès, la Casa Catalana de Saragossa, la Societat Coral La Badalonense o l?Associació del Via Crucis Vivent de Sant Hilari Sacalm.

MOLTES FELICITATS PER AQUEST PREMI