UNA INICIATIVA PER SANT JORDI DEL CEIP MOSSÈN CINTO VERDAGUER

Activitat engrescadora al Poble Sec!
Us volem comentar una iniciativa que ha posat en marxa per tercer any consecutiu la Comissió de Biblioteca del CEIP Mossèn Jacint Verdaguer del carrer Lleida.

L’activitat consisteix en trobar i llegir un grapat de poemes que estan exposats als aparadors d’algunes botigues del barri fins el dia 23 d’abril (especialment properes a l’escola).

Aquesta iniciativa està adreçada als alumnes i famílies de l’escola i compta amb la participació de més de vint establiments comercials del Poble Sec.

Per participar i jugar només cal passejar pel barri amb els ulls ben oberts, trobar els poemes, i omplir la graella que cada alumne té. Els nens i nenes van en grup, sols o amb algú de la seva família..

Tots els participants tindran un diploma de participació, i si les respostes són correctes participaran en un sorteig de llibres de poemes que es farà el dia en què se celebrin els Jocs Florals a l’escola.

Com veieu és una iniciativa amb la qual els alumnes coneixen la poesia per mitjà d’un joc i al mateix temps coneixen més el barri on viuen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *