ELS CASTELLERS DEL POBLE-SEC PLANTEN EL 3 DE 7 A CALDES DE MONTBUI

Localització: pl. De la font del Lleó, 12h
Castells: p4, 3/7, id4/7, 5/6, 2/6, P5

La Diada dels Castellers de Caldes ha estat per als Castellers del Poble Sec un banc de proves i alhora la demostració que volen fer castells de set a totes les diades, incloses aquelles que són fora de casa.

Després dels pilars de 4 simultanis que han inaugurat la diada, el tercer 3 de 7 de l’any ha pujat molt segur, tot i algun canvi forçat al pis de quarts. La confiança fa que aquest castell es pugui portar a tot arreu.

El 4 de 7 de la segona ronda ha estat tot el contrari; mogut des del primer moment i perdent la forma per baix, el quatre ha hagut de treballar de valent fins a desmuntar-se amb l’acotxador col·local i l’anxaneta a l’alçada de dosos. Hi debutaven en castell de 7 un segon, un dos i un pis de quarts inèdit, potser massa novetats. En tot cas un castell per anar curtint aquests castellers i un èxit per la colla poder intentar el 4 fora de casa. La llàstima és que és la primera construcció que desmunta la colla aquesta temporada.

També han estat castells per al rodatge el 5 de 6 i el 2 de 6. El primer amb uns terços i un pom de dalt petits que l’hauran de defensar un pis més amunt abans que acabi l’any. La torre amb nou segon i uns dosos amb mida de quarts. Cap d’ells ha mostrat problemes. Per acabar, un pilar de 5 treballat però controlat.

Diumenge que ve, a la Sagrada Família, els Castellers de Poble Sec volen donar un pas més amb el primer castell de set i mig de l’any.

Resultats Diada de Caldes:
*Cast. de Caldes: pilar de 4, 3 de 6, 2 de 6, id4 de 6 agulla, 4 de 6 agulla, pilar de 5
*Cast. De Badalona: pilar de 4 i pilar per sota sim, 4 de 6agulla, 4 de 7, 3 de 7, 2pilar 4
*Cast. del Poble Sec: pilar de 4, 3 de 7, id4 de 7, 5 de 6, 2 de 6, pilar de 5.
*Cast. De la Sagrada Familia: pilar 4, 3 de 6 per sota, 3 de 6, 4 de 6 amb agulla. Pilar de 5

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *