MÉS DE 200 VOLUNTARIS I 40 ENTITATS A L’ASSEMBLEA DE SANTS-MONTJUÏC DECIDEIX

Més de 200 voluntaris i 40 entitats ja sumen esforços per Sants-Montjuïc Decideix
Un centenar de persones van assistir aquest dissabte a la segona assemblea de Sants-Montjuïc Decideix que es va fer al Teatre del Casinet d’Hostafrancs. Bruno Díaz, vocal de l’assemblea, diu: ‘Ens va servir per presentar la plataforma a gent que no havia vingut a la primera, que no ens coneixia, i d’altra banda per la gent que ja havia vingut a d’altres trobades, per avançar feina’.
A més de la presentació de la plataforma del districte també es va presentar la plataforma a nivell de ciutat i es van donar a conèixer les comissions de treball que s’han posat en marxa. “Va ser una feina de presentació, de resoldre els dubtes que tenia la gent i sobretot de cridar a tots els voluntaris i la gent que tingui ganes de participar a ficar-se en les comissions i treballar”, comenta Bruno Díaz.
Per ara, a Sants-Montjuïc les comissions tracten cinc aspectes diferents: administració electoral, recursos, campanyes, extensió i comunicació. Actualment hi ha més de 200 voluntaris i més de 40 entitats que formen part de la plataforma de Sants-Montjuïc Decideix. Díaz explica: “Cal començar a fer una estructura que ens permeti arribar al referèndum?. Per això calen locals, personalitats que li donin suport i recursos financers. “Preparar la maquinària”, diu Díaz.
Font: El3.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *