13è CONCURS DE CARTELLS DE LA FESTA MAJOR DEL POBLE-SEC

El veredicte del concurs es farà públic durant la mostra d’entitats del Poble-sec que se celebrarà el dissabte 12 de juny.
La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells. Els participants han de fer arribar de manera individual o col·lectiva un disseny, original i inèdit, en què cal incloure les frases “Festa Major del Poble-sec” i “del 17 al 25 de juliol 2010” i, com a novetat d’enguany, el disseny del cartell ha de promoure l’enfortiment d’una bona convivència.

No s’admetran tintes metal·litzades o fluorescents, ni relleus i volums enganxats, atès que els dissenys han de permetre la fotoreproducció i la impressió a quatre colors.

El concurs té un premi únic de 850 euros per al cartell guanyador i el període de presentació de propostes és del 19 d’abril al 30 d’abril de 2010 al Centre Cívic El Sortidor, p. del Sortidor, 12.

El guanyador s’ha de comprometre a realitzar les adaptacions necessàries per als diferents suports de comunicació. Del disseny guanyador se n’acostumen a fer adaptacions per a pancartes venecianes, programes de mà i de butxaca.

En el document adjunt hi ha les bases completes de la convocatòria.

54 responses to “13è CONCURS DE CARTELLS DE LA FESTA MAJOR DEL POBLE-SEC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *