Daily Archives: 23 de març de 2010

APUNTEU-VOS A LA CUINA DEL MÓN 2010

La Cuina del Món és un projecte del Districte de Sants-Montjuïc de l’Ajuntament de Barcelona que per setè any consecutiu gestiona la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec a través de la seva àrea social Poble-sec per a Tothom. Es tracta d’una trobada intercultural al barri del Poble-sec amb la gastronomia com a eina per a promoure el coneixement i l’apropament a d’altres cultures que es composa d’un curs de tècniques de cuina i una mostra gastronòmica.
Poble-sec per a Tothom està iniciant la selecció dels 30 alumnes que participaran en el curs i aquesta seria una oportunitat molt interessant per a les persones que estan participant a les diferents entitats.
La mostra gastronòmica La Cuina del Món es celebrarà els dies 9 i 10 de juliol i pretén ser la culminació d’un procés de formació i participació que comença amb un Curs de Tècniques de Cuina que es realitza els dissabtes pel matí de 10 a 13:30h amb el següent calendari:

Del 17 d’abril fins al 3 de juliol, cada dissabte: Curs de Tècniques de Cuina, com treballar a la cuina d’un restaurant i com realitzar menjars per a col·lectius.
5, 6,7 i 8 de juliol : Pràctiques del Curs-Elaboració dels plats
9 i 10 de Juliol: Participació durant la mostra gastronòmica.

La completa realització d’aquest curs, que és totalment gratuït, suposarà l’obtenció d’un certificat.

Es faran dues sessions de preinscripció i de presentació del projecte els dies 6 i 7 d’abril a les 20h al Centre Cívic el Sortidor (Plaça del Sortidor, 12)

Per a més informació sobre aquest projecte podeu trobar-nos de 10h a 14h i de 17h a 21h al 93 324 85 38 o a poblesecperatothom@yahoo.es

SETMANA SANTA DE LURDES

L’agenda de la Setmana Santa de la parròquia de Lurdes està llesta.

OBRES SENSE ACABAR

Per fi, després de tres mesos de retard, les obres del carrer Blai han finalitzat, malgrat que la part del carrer Fontrodona/Blesa no la reformin de moment.
Aixó comporta que el conjunt del carrer no mantingui una continuïtat de disseny