Daily Archives: 20 de març de 2010

PLATS FORTS

Oferim activitats per apropar-nos al món de la literatura, el cinema i la música en què ens delectarem amb el plaer d’assaborir els aliments i aprendrem a menjar i a gaudir d’una manera ben diferent veient la intensa relació que s’estableix amb la gastronomia.

TAST MUSICAL
Música i gastronomia, un món de sensacions on les aromes i els sons es barregen en aquesta experiència única pels sentits. Vine a gaudir d’aquest nou sabor!

Dissabte 20
Us oferim un concert i una degustació d’aperitius elaborats al taller de la nostra cuina. Prèviament al concert podeu venir a participar en el taller d’aperitius i aprendreu a elaborar aquestes petites creacions culinàries triades per a la ocasió.

Taller d’aperitius, a les 10.15 h.
A càrrec de Jordi Reixach i Ester Alemany. Concert, a les 12.00 h. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia, les places són limitades.

Concert
A càrrec de Calamento, una banda formada per Xavi García (percussió), Pepe Camacho (guitarra espanyola) i Ramon Vaguè (baix). El seu so combina el flamenc amb altres estils on es transmet la seva passió per la música que va des dels Beatles fins a Paco de Lucía sense oblidar els ritmes d’arrels ètniques.
Preu: 2 euros (concert i tast aperitiu)
Venda de tíquets del 8 al 20 de març. Places limitades.