Daily Archives: 12 de febrer de 2010

VINE A LA SEGONA TROBADA DEL TROCASEC!

Falta poc per a la data tan esperada per tothom: La segona trobada del Trocasec, el Mercat d’Intercanvi del Poble-sec, que es realitzarà el 28 de febrer, des de les 11 a les 15h, al carrer de Blai, entre Margarit i Tapioles.

Com a novetat, Trocasec comptarà amb l’intercanvi de coneixements. Aquesta és la teva oportunitat per a compartir tot això que tu poses en pràctica i que et fa la vida diària més fàcil. També pots compartir les teves habilitats, recorda que no naixem amb les mateixes
aptituds, i sempre hi haurà algú que vulgui aprendre a fer allò que en tu, per naturalesa, ja és un do. Recorda que la idea és que ho aprenguem tot, els uns dels altres.

Com sempre, en aquesta trobada no hi pot faltar l’intercanvi d’objectes que no facis servir, com ara roba que no et poses, però que està en bones condicions, electrodomèstics que funcionen i que no utilitzes, libres, cds, joguines…

També s’intercanviaran creacions. ‘Voldríem que el veïnat s’animés a intercanviar coses fetes per ells mateixos, com ara artesania, menjars, idees, refranys’, ens ha explicat la coordinadora del Pla Comunitària del Poble-sec, Noèlia Sotus.

Recorda que aquest és el moment i l’espai per compartir, per conviure, per conèixer més a fons la gent que veus i trobes cada dia pel carrer, de la millor manera possible: donar i rebre en comptes de comprar i vendre. Es la fita del Trocasec!!!

Si vols participar en la trobada, consulta la web: wwwpcpoble-sec.org o envia un email a trocasec@gmail.com

Miroslaba Villatoro