CONVOCAT EL CERTAMEN LITERARI FRANCESC CANDEL 2010

El Districte de Sants-Montjuïc ha convocat la tretzena edició del certamen literari. El certamen consta de tres modalitats: relat curt (juvenil i adult), reportatge sobre immigració i poesia. El tema és lliure en les modalitats de relat curt i poesia. En la modalitat del reportatge sobre immigració ha de basar-se en fets reals, que s’hagin esdevingut a Catalunya, des del segle XX fins avui.

El premi per al guanyador de cada modalitat és un trofeu i un ordinador portàtil. Els finalistes seran premiats amb un trofeu i 300 euros en material bibliogràfic.

Els treballs presentats poden estar escrits en català i en castellà i s’han de fer arribar del 15 de març al 16 d’abril a qualsevol de les tres biblioteques del districte: Biblioteca Vapor Vell (Ptge. Vapor Vell, s/n) , Biblioteca Francesc Candel (c. d’Amnistia Internacional 8-10) , Biblioteca Francesc Boix (c. de Blai, 34) , o a la Casa del Rellotge (Pg. Zona Franca, 116). El jurat estarà format per representants de l’Ajuntament de Barcelona del Districte de Sants-Montjuïc, entitats de la Marina i personalitats especialistes en les diferents modalitats del certamen.

El veredicte es farà públic durant l’acte de lliurament de premis, el dijous 27 de maig a les 7 de la tarda a la Biblioteca Francesc Candel.

Finalment, el Districte publicarà els textos originals guanyadors a la seva web, que també es difondran a través de les biblioteques, les quals disposaran del llibre editat amb les obres premiades de la present edició del certamen.

54 responses to “CONVOCAT EL CERTAMEN LITERARI FRANCESC CANDEL 2010

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *