Daily Archives: 5 de febrer de 2010

CONVOCAT EL CERTAMEN LITERARI FRANCESC CANDEL 2010

El Districte de Sants-Montjuïc ha convocat la tretzena edició del certamen literari. El certamen consta de tres modalitats: relat curt (juvenil i adult), reportatge sobre immigració i poesia. El tema és lliure en les modalitats de relat curt i poesia. En la modalitat del reportatge sobre immigració ha de basar-se en fets reals, que s’hagin esdevingut a Catalunya, des del segle XX fins avui.

El premi per al guanyador de cada modalitat és un trofeu i un ordinador portàtil. Els finalistes seran premiats amb un trofeu i 300 euros en material bibliogràfic.

Els treballs presentats poden estar escrits en català i en castellà i s’han de fer arribar del 15 de març al 16 d’abril a qualsevol de les tres biblioteques del districte: Biblioteca Vapor Vell (Ptge. Vapor Vell, s/n) , Biblioteca Francesc Candel (c. d’Amnistia Internacional 8-10) , Biblioteca Francesc Boix (c. de Blai, 34) , o a la Casa del Rellotge (Pg. Zona Franca, 116). El jurat estarà format per representants de l’Ajuntament de Barcelona del Districte de Sants-Montjuïc, entitats de la Marina i personalitats especialistes en les diferents modalitats del certamen.

El veredicte es farà públic durant l’acte de lliurament de premis, el dijous 27 de maig a les 7 de la tarda a la Biblioteca Francesc Candel.

Finalment, el Districte publicarà els textos originals guanyadors a la seva web, que també es difondran a través de les biblioteques, les quals disposaran del llibre editat amb les obres premiades de la present edició del certamen.