Daily Archives: 4 de febrer de 2010

AMB TU LA FESTA TINDRÀ MÉS BON ROTLLO

Vols ser protagonista de tot allò que es realitza al nostre barri? Aquí tens la teva oportunitat. El proper 16 de febrer a les 19:30h es realitzarà la reunió de la Comissió de Convivència i Coneixement Mutu del Pla Comunitari Poble-sec, al Centre Cívic El Sortidor.

Aquest grup de veïns, veïnes i entitats del barri et necessita per poder continuar organitzant el Concurs de Guarniment de Balcons per la Festa Major !! Aquest any volem arribar als 50 balcons!! Ens donaràs un cop de mà?

Així que si vols venir a fer una mica de gresca, conèixer els teus veïns i veïnes, aportar les teves idees o propostes per tal que al barri hi hagi cada cop més bon rotllo, apunta’t la data a l’agenda i envia un email amb allò que tinguis al cap a placomunitaripoblesec@yahoo.es

Volem que aquest any el nostre barri estigui més ben guarnit que mai. I només pot ser si tu ens ajudes. Ara és la teva oportunitat per donar-te a conèixer i experimentar una nova manera de veure i viure al barri.

Experimentaràs noves formes de relacionar-te, coneixeràs més a font al teus veïns i, sobre tot, descobriràs i potenciaràs les teves habilitats. Recorda que quant més siguem més possibilitats tindrem de sorprendre, tant al nostres veïns, com a la gent que visita el barri durant aquest dies de gresca.

Pensa-hi! Aquest grup deixarà a la Festa Major la seva empremta, perquè tothom comentarà: Què bonics lluïen els balcons del Poble-sec!. Aquesta creativitat i empenta és allò que necessitem de tu.