Daily Archives: 17 de gener de 2010

LA PLAÇA DE EL MOLINO JA TE NOVA CONFIGURACIÓ

Amb la presència de l´Alcalde de Barcelona, senyor Jordi Hereu, l´Alcalde de Cuevas de Almazora (poble on va neixer La Bella Dorita), La regidora Imma Moraleda i d’altres regidors de l’ajuntament, en representació dels diferents partits, el fill de l´artista, el president de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, els actuals propietaris de El Molino amb la senyora Elvira Vázquez al davant, el president de l´associació de comerciants, els Gegants del Poble-sec, els presidents d´altres entitats, molts artistes del Paral·lel com Amparo Moreno, Merche Mar, Núria Feliu o La Maña i molts veïns i veïnes que no van voler perdre´s l´acte, es va inaugurar la nova plaça de ‘El Molino’ que porta el nom de l´artista Bella Dorita.

A l´acte també s’hi van sumar alguns veïns i veïnes que protestaven pel soroll que algunes nits pateixen al voltant del carrer Nou de la Rambla, cantonada Vila i Vilà. Aquests van poder intercanviar opinions amb l’alcalde Hereu; tot i la millora que representa l´actual estat de la Plaça i el carrer Vila i Vilà respecte a l’anterior estat d’aquest espai, la Coordinadora d’entitats vol manifestar el seu neguit per la instal·lació dels bancs situats a la plaça, els quals representen un perill per a moltes persones, així com la persistència dels arbres centrals que son un gran niu d´ocells que embruten amb les seves defecacions l’espai situat a sota i que fan inutilitzable una gran part d´aquest nou espai. També es veu amb preocupació la presencia de prostitució en alguns moments del dia. cosa que pot portar a la degradació a la plaça i els seus voltants.

EL POLIESPORTIU 3 XEMENEIES TORNA A FUNCIONAR

A partir del proper dilluns 18 de gener tornarà l´activitat habitual al Poliesportiu municipal de les 3 Xemeneies que gestiona la Coordinadora d´entitats del Poble-sec des de l´any 2001.

En aquests mesos de tancament s´han fet diferents obres destinades a millorar la instal·lació i els serveis, tant per el públic com per les entitats esportives que la utiltizen.

Així doncs el proper cap de setmana ja tindrem els partits de bàsquet els dissabtes mati i tarda.
Les obres has estat realitzades per l´Ajuntament de Barcelona i han estat de les últimes fetes al barri amb els fons de la llei de barris, que també aporta la Generalitat de Catalunya.

Queda pendent el canvi del terra de la pista, que es realitzarà en finalitzar la temporada esportiva.

AJUDEM LES VICTIMES DEL TERRATREMOL A HAITÍ

La Coordinadora d´entitats del Poble-sec conjuntament amb totes aquelles entitats i persones disposades a col·laborar, realitzarà en els propers dies activitats adreçades a recollir diners per entregar a entitats que treballen directament en el país caribeny. Com en altres ocasions estem segurs que les veïnes i els veïns del barri donaran exemple de la solidaritat amb aquells que ho han perdut tot.
La propera setmana realitzarem una primera trobada de coordinació, si esteu interessats contacteu amb nosaltres al telèfon 933.299.952 o al correu electrònic: coordinadora@poblesec.org