Daily Archives: 9 de gener de 2010

INVITACIÓ AL PRIMER ACTE DEL PROMIP

Estimats amics i amigues,

Ens complau convidar-vos a la primera gran trobada de totes les associacions que participen en el projecte PROMIP. Aquesta serà una bona oportunitat per estrènyer llaços en aquest projecte pioner en el que estem posant tanta il·lusió.

Aquest esdeveniment tindrà lloc dissabte 16 de gener a les 17.00h a la seu d’Amics de la UNESCO de Barcelona (Mallorca, 207, pral., entre Enric Granados i Aribau). Us adjuntem un plànol i la informació sobre els autobusos i el metro.

Hem preparat una gran festa, divertida i simpàtica, per adults, joves i nens. Aquesta trobada servirà per conèixer-nos millor entre els socis i sòcies de les 20 associacions de nouvinguts i catalans que heu acceptat participar en aquest projecte. Durant aquesta trobada gaudirem de màgia, descobriments culturals i gastronomia.

No us oblideu de portar a la vostra familia, ja que pels vostres fills, nebots i amics hem preparat tallers de màgia i percussió conjuntament amb els joves i el nens de les nostres corals Tessel·la.

Per fer d’aquest esdeveniment un èxit necessitem que colaboreu fent difusió entre els membres de la vostra associació. Per qüestions organitzatives us agrairia que confirmeu el número d’adults, joves i nens que participaran al acte així com el seu nom. Tenim previst fer un video de l’acte per poder donar un dvd a cada associació.

Intentarem fer un cartell perquè el pogueu penjar a la vostra seu, però de moment en seria molt útil tenir la vostra web per enllaçar-la amb la nostra. En cas de que no la tingueu, més endavant podriem ajudar-vos en la seva creació.

Esperem publicar en la nostra web (www.caub.org) la trobada amb els noms de totes les entitats que participareu.

No dubteu en contactar amb nosaltres si teniu duotes o necessiteu més informació.

Una forta abraçada i Bones Festes en nom de tot l’equip de Promip d’Amics de la UNESCO.

Josep Samaranch
Presidente de Amics de la UNESCO de Barcelona

LA NOVA PROGRAMACIÓ DE A TAULA I LA RESTA D’ACTIVITATS DEL CENTRE CÍVIC

Ja podeu veure en la web del Centre Cívic el conjunt d’activitats de A taula i els cursos i tallers programats per aquest primer trimestre de l´any 2010.

NOVA WEB DE FEM (FUNDACIO EL MOLINO)

Us adjuntem un link per anar a la nova web de la FEM, una web que millora els continguts i que de ben segur serà una eina al servei del Paral.lel i dels seus barris.
Felicitats….

EL BUTLLETI DE L´ASSOCIACIO ES-PURNA

Aquesta entitat del Poble-sec treballa pel desenvolupament dels infants d´una regió de l’Índia.
A continuació podeu veure el seu butlleti número 4 del mes de desembre.