Daily Archives: 21 de novembre de 2009

PER CONEIXER LES OBRES A LA CIUTAT

L’Ajuntament potencia l’accés dels ciutadans a la informació sobre les obres a través d’un nou espai web i dels operadors del 010, que també podran atendre els dubtes dels barcelonins i les barcelonines.

L’Ajuntament ha posat en marxa un nou servei d’informació adreçat als ciutadans per facilitar-los totes les dades actualitzades sobre el dia a dia de les obres a la ciutat.

Els canals per a conèixer aquestes informacions són el sistema d’atenció telefònica municipal 010 i un nou espai web d’obres, que ja es pot consultar.

El nou web ofereix informació actualitzada setmanalment de totes les obres que s’estiguin fent a Barcelona, i inclou una bústia per atendre les consultes, les queixes i els suggeriments de la ciutadania. A la vegada, el 010 resoldrà els dubtes en relació amb les obres de la via pública en el seu horari de servei, de dilluns a diumenge de 8.00 a 24.00 hores.

Així, s’han introduït a la base de dades totes les obres que afecten la via pública i que tenen una durada superior a una setmana. A partir del primer trimestre del 2010 també s’hi incorporaran la resta d’actuacions municipals.

UN BON REPORTATGE DEL BARRI A LA VANGUARDIA

Avui ha sortit un bon reportatge del Poble-sec, un d’aquells que ajuden a presentar el barri a la resta del pais amb orgull i amb el cap ben alt.
Us recomanem que el llegiu a les pagines 36 i 37 de l’edició de paper.
Us avancem un petit tros.

Proliferan pequeños espacios que combinan el taller de artista con la sala de exposiciones
Artistas como Benet Rossell, músicos como Jaume Sisa, compañías de danza como la de Sol Picó o grupos como Cabo-SanRoque… En los últimos años, son muchos los creadores que han elegido el Poble Sec para establecer sus cuarteles generales. Ahora, además, la proliferación de espacios como La Fábrica – un lugar realmente cool, de esos que menudean en los barrios más cool de París, Londres o Nueva York-está elevando notablemente la temperatura cultural de un barrio en el que es posible ……….