MANIFESTACIO CONTRA LA CORRUPCIO I LA IMPUNITAT

La Coordinadora d’ Entitats del Poble-sec us anima a participar el proper dissabte a la manifestacio que impulsa la FAVB i que es concentrarà a la Pl Sant Jaume a les 18,00 hores.

Sota el lema Contra la corrupció i la impunitat, mobilització popular en defensa del bé públic, diverses entitats socials convoquem la ciutadania a una concentració que tindrà lloc el pròxim dissabte 21 de novembre a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

A banda de la personació per part de la Favb com a acusació popular contra Fèlix Millet, i la taula rodona que es va realitzar sobre el tema el passat 22 d’octubre, els gravíssims aconteixements que han succeït en relació a la corrupció han fet que diverses entitats presentem un manifest contra la corrupció que podeu descarregar en pdf (piqueu al títol de la notícia per baixar el manifest i la llista d’entitats que s’han adherit). Esperem les adhesions de les entitats que el vulguin suscriure i convidem tots els veïns i veïnes a participar en la citada concentració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *