Daily Archives: 6 de novembre de 2009

TALLER DE NARRACIÓ TEATRAL

L’Associació Kultural d’Art (AKA) impartirà el taller de narració teatral a càrrec de l’actriu Virginia Ruth Cerqua. El preu del mes és de 40 euros( 24 hores). Les classes s´impartiran els dimecres de 19 a 21 hores. El taller començarà el 18 de novembre i acabarà el 17 de febrer. Per qualsevol informació trucar al 93 325 60 08. També, pots demanar informació al email localaka@gmail.com o si vols adreçar-te al seu local al carrer Font Honrada 46 local 2, L3 Poble-sec.

FEM UNA BONA TRIA DE MATÈRIA ORGÀNICA

Si encara no has anat a recollir el cubell que et dóna l’Àrea de Medi Ambient del Ajuntament de Barcelona, ja hi pots anar.

A partir de les setmanes vinents, el nostre barri comptarà amb un nou contenidor per dipositar-hi les restes de matèria orgànica. Serà de color marró i s’afegirà als que ja coneixem: el verd, el blau, el groc i el gris.

No triguis més acostar-te als punts d’informació del nostre barri com són: Biblioteca Francesc Boix, carrer Blai, 34; també pots anar al Centre Cívic El Sortidor, plaça Sortidor, 12, del 2 al 14 de novembre.

Per recollir-lo has de portar el val que segurament ja ha arribat a casa teva por correu (carta de color marró amb el logotip de Barcelona pel Medi Ambient), presenta-lo i et donaran el cubell, un paquet de bosses compostables, un receptari i un imant pel frigorífic, per tal que sàpigues quin tipus de restes has de llançar al contenidor marró.

Les noves bosses són biodegradables, fetes de fècula de patata. Desprès les podràs comprar al supermercat.

Si per qualsevol inconvenient no hi pots anar aquest dies, has de dirigir-te a la seu del districte de Sants-Montjuïc, carrer Creu Coberta, 104 des d’ara fins al 27 de febrer.