“MURS: TRENQUEM TÒPICS PER LA CONVIVÈNCIA

El Centre Cívic del Sortidor acull l’exposició ” Murs: trenquem tòpics per la convivència”, organitzada per SOS Racisme i estarà exposada del 14 al 29 d’octubre.

L’objectiu que pretén aquesta exposició és tractar el racisme social en una manera innovadora combinant material audiovisual, sonor i murals fotogràfics, incident sobre alguns dels tòpics més difosos: “els immigrants ens envaeixen”; ” ens treuen el treball”; “són delinqüents”; “ens perjudiquen a l’escola”; “s’emporten tots els ajuts”; “no es volen integrar”. Una mirada crítica que ens porta a reflexionar sobre el fenomen de la població nouvinguda i les actituds que se’n deriven.

A través de l’exposició es pretén reduir els nivells de rebuig social vers la immigració a partir d’un treball de sensibilització sobre idees preconcebudes per part de la ciutadania sobre la població nouvinguda i, despertar les consciències davant la diversitat de veïns, allunyant-los tòpics arrelats a la nostra societat.

A més de convidar-vos a visitar l’exposició, us informem que SOS Racisme ofereixen la possibilitat d’organitzar una visita guiada, d’organitzar una xerrada o col·loqui, o bé d’adherir-vos al seu manifest de recolzament a aquesta campanya.

Un dels reptes que tenen avui dia les ciutats és la convivència en la diversitat per això és molt necessari posar èmfasis en combatre tota forma de discriminació, definint un model de societat basat en la igualtat i la justícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *