UNA PASSAREL·LA AMB MOLT ESTIL

La Passarel·la Oberta del Poble-sec (POPS), organitzada pel Centre Cívic el Sortidor i duta a terme per Tela Magazine ha reunit a sis dissenyadors del barri amb una assistència de més de tres-centes persones de totes les edats a la plaça el Sortidor. La passarel·la és va iniciar amb la participació de l’animadora Mara Bella, seguida de les propostes dels dissenyadors. Els genis de la moda basen gran part de les seves propostes en els anys 80’s, amb una ampli ventall de colors vius sense deixar de banda les tonalitats assossegades.

El primer dissenyador en fer la seva presentació va ser Manuel Lara, és el primer cop que participa en aquest tipus de esdeveniments. Ell qualifica l’iniciativa del Centre Cívic el Sortidor com molt bona perquè és una passarel·la viva molt llunyana de las passarel·les ortodoxes, i que permet als nous dissenyadors donar-se a coneixer. La seva proposta son dissenys que van des del quimono al casual. Les teles que utilitza són la seda, brodats i estampats. Lara és un amant dels colors llampant com el groc, el blau, el vermell, que son colors frescos.

Katalin Taslar és hongaresa i fa 9 anys que resideix al barri i opina que la proposta del CC el Sortidor dóna l’oportunitat de donar-se a coneixe al veïns del barri d’una forma familiar. Els seus dissenys son Sport Chic. És una combinació entre roba esportiva i casual. Es decanta per les faldilles bicolors negre-lila, negre-taronja i el negre-vermell. Un dels seus millor dissenys és una granota de color negre que defineix de manera sensual la silueta de la dona.
Els models d’Isabel Vergara i Lenin Palmer estan basat una mica més enrere en el temps, la Revolució Francesa, d’estil elegant, molt senyorial amb acabats i matèries primes de primaríssima qualitat.
“Nosaltres volem una dona molt femenina, amb moltes corbes i sobre tot inspirades en una dona de batalla”, diu Vergara.

La dona d’avui ha de fer moltes coses en poc temps: ha d’anar a treballar, portar els nens a l’escola, fer tràmits administratius, etc. I amb aquest corre-cuita, ha de lluir sempre elegant i còmoda. Aquest es el secret dels seus dissenys. Les joves dissenyadores prefereixen per als seus models colors que evoquen la tranquil·litat, amb tendències de colors de la tardor-hivern.

Virgini Verrier i Nerea Lurgain amb les seves tendències de moda s’esforcen per fer lluir línea de la dona. Sobretot,Verrier manifesta en el seus dissenys gran habilitat i coneixement del cos humà per amagar aquella part del cos que no afavoreix una figura esvelta.

Tant el públic com els dissenyadors han quedat molt satisfets pel treball realitzat pels organitzadors de l’esdeveniment i esperen que aquest tipus d’acte puguin continuar-se fent al barri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *