Daily Archives: 16 de març de 2009

100.000 VISITES A POBLESEC.ORG

Aquesta setmana hem rebut la visita 100.000 al nostre web, gràcies a totes i tots per utilitzar aquesta eina que sols pretèn informar de totes aquelles activitats que les entitats i altres institucions realitzen, així com apropar les diferents propostes que el moviment associatiu organitzat al voltant de la Coordinadora realitza.
Les deu seccions més visitades han estat:
Agenda amb el 43,34%
Noticies amb el 15,81%
Centre Cívic amb el 4,15%
Anuncis amb el 4,14%
Forum amb el 2,14%
Enlaços amb el 1,74%
Casal Elkano amb el 1,64%
Documents amb el 1,39%
Festa Major 2008 amb el 1,39%
Contactar amb el 1,37%

Gràcies a totes i tots.

LA NOVA DIAGONAL A DEBAT

En aquest web es pot trobar tota la informació sobre els motius de la transformació de la Diagonal, sobre la història d’aquesta emblemàtica artèria de Barcelona, sobre el procés participatiu i sobre com serà la seva transformació, entre altres informacions.

A més, en aquest web els ciutadans també es poden inscriure per participar a les sessions formatives, que tindran lloc al Palau Baró de Quadras, seu de Casa Àsia, i a l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona a partir del 28 de març.

LA XIX MOSTRA D’ENTITATS OBERTA A TOTES LES ENTITATS DEL BARRI

20 ANYS FENT BARRI, 20 ANYS FENT XARXA
Amb motiu del 20è aniversari de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec i amb les ganes d’aglutinar a totes les entitats i associacions que treballen per el present i futur del barri, la Junta directiva de la Coordinadora d’Entitats en la seva reunió del dilluns 16 de març ha acordat convidar a totes les entitats i associacions del Poble-sec a la propera Mostra d’Entitats que és realitzarà els propers 23 i 24 de maig al carrer Blai, Plaça dels Ocellets i Plaça del Setge de 1714.
Durant els dos dies, les entitats participants podràn mostrar el seu treball al conjunt de les veines i veïns del Poble-sec.