Daily Archives: 12 de febrer de 2009

OBRES AL PARAL.LEL

S’han iniciat obres a l’Av del paral.lel per reforçar la xarxa elèctrica que ve de la central de mata a la Linea 3 del metro, així com la construcció d’un ascensor a l’estació de Poble Sec, les obres es realitzaran en dos fases, la primera de febrer fins abril i la segona de maig a juny.

645 OFERTES PEL PRIMER LOT D’OBRES DEL FONS D’INVERSIÓ LOCAL

Les primeres obres que s’adjudicaran estan vinculades a la millora d’equipaments, noves urbanitzacions i manteniment de l’espai públic
De les 303 obres que es faran a Barcelona vinculades al Fons Estatal d’Inversió Local, amb un pressupost de 282,3 milions d’euros, ja s’ha iniciat la licitació de les dues terceres parts.

I el primer lot, dels tres en què s’han dividit els projectes, és el que està més avançat. Es tracta d’un total de 65 obres, amb gairebé 90 milions d’euros de pressupost, per a les quals s’han presentat 645 ofertes (una mitjana de 12 per projecte).

La previsió és adjudicar-les a finals de febrer i començar els treballs durant la primera quinzena del mes de març, de manera que es garanteixin en temps i forma les condicions previstes en el pla impulsat pel Govern espanyol.

Pel que fa segon lot, amb 128 projectes, es preveu que aquests s’adjudiquin durant la primera quinzena de març, mentre que pel tercer, amb 110 projectes, ja se n’està preparant la licitació.