Daily Archives: 17 de gener de 2009

LA BODEGA SALTÓ ÉS NOTÍCIA

Híbrido de bar de la esquina y punto de reunión para los colectivos y creadores más inquietos del momento, la Saltó ha terminado convertida en uno de esos espacios que -a pesar de estos duros tiempos de presión municipal sobre los locales de ocio- está en vías de convertirse en un nuevo clásico de la ciudad.

FESTA CIUTADANA PER ELS CARRERS REFORMATS

Avui dissabte i amb la presencia de l’Alcalde de Barcelona Sr. Hereu, el regidor president del Districte Sr. Eduard Freixedes, la regidora del Districte Sra. Imma Moraleda, el president de la Coordinadora d’Entitats Sr. Jordi Romeu i representants de les diferents entitats del barri, han estat inaugurats els carrers reformats del centre del poble-sec com a resultat de l’aplicació de la llei de barris que s’ha vingut realitzant aquests últims anys.
La festa popular ha contat amb la presencia de les entitats: Els Moderns, La Palma Moderna, Bastoners, Gegants, Diables i Castellers del Poble-sec i finalment el Circulo de Castilla y León; que després d’un cercavila pels carrers del barri ha finalitzat a la plaça de la Bella Dorita (Pl. del Molino) amb parlaments de les autoritats i un fi de festa de les diferents entitats.

UNA BONA PROPOSTA, QUEDEM?

QUEDEM?
Activitats de lleure per veure Catalunya amb uns altres ulls
A continuació trobareu les activitats que van del 26 de gener l’1 de febrer, a les quals us podeu inscriure a partir del dilluns 19 de gener al telèfon del Quedem? 93 306 96 26, de 10h a 17h
Assistim a un programa de ràdio
Dimecres 28 de gener, a les 08.50 h
Exposició: Les preses de Franco
Dijous 29 de gener, a les 16.50 h
Cicle d?humor i circ: Giulietta, de Pepa Plana
Divendres 30 de gener, a les 19.15 h
Visitem el Palau de la Generalitat
Dissabte 31 de gener, a les 10.20 h

Per reservar places, truqueu al 93 306 96 26 durant el període d’inscripció.
Horari d’atenció telefònica: de dilluns a divendres,
de 10.00 h a 17.00 h.

Animeu-vos!