Daily Archives: 10 de juny de 2008

INSCRIPCIÓ OBERTA ALS CURSOS DE L’ESCOLA PRELABORAL PER A JOVES

La Formiga organitza per al mes de juliol (del 7 al 31) un curs de formació, orientació i motivació prelaboral per a joves nouvinguts de 16 a 21 anys, com a pont entre l’escola o institut i una formació professional o ocupacional o el mercat laboral.
Aquesta Escola combina formació prelaboral amb orientació individualitzada, activitats de coneixement de l’entorn i drets i deures de ciutadania.

L’ARXIU DE L’EXPERIÈNCIA

L’Arxiu de l’Experiència és un extens projecte amb dos objectius, un de caràcter social i un altre de caràcter tècnic, que pretén unir a grans i petits en un mateix entorn: Internet, a través de les vivències de la nostra gent gran.

El Casal Elkano es coverteix durant dos dies en el punt de gravació del barri, per on moltes persones passen per explicar la seva experiència, les seves vivències, els seus records… En un mes aproximadament es podran veure al web del projecte els testimonis de totes les persones del barri que han volgut deixar la seva història. Les podreu veure consultant elweb: www.archivodelaexperiencia.es

L’Arxiu de l’Experiència ofereix protagonisme a un sector de la població fins ara poc afavorit a Internet: els més grans. Els seus testimonis i aportacions crearan un mosaic de continguts que contribuiran a la conservació de la nostra herència històrica.

El Consell Assessor de la Gent Gran i l’Ajuntament de Barcelona s’han adherit al projecte seguint les recomanacions sorgides de la II Convenció de Les Veus de la Gent Gran.

Perquè són les persones qui fan un país i són les històries de cada home i de cada dona les que li confereixen una personalitat, L’Arxiu de l’Experiència es convertirà en un important document viu sobre la història de l’Espanya del segle XX i en font d’informació essencial per al futur.