Daily Archives: 4 de juny de 2008

L’UE POBLE-SEC CLOU LA TEMPORADA AMB UNA DERROTA PER LA MÍNIMA

El Poble Sec ha tancat la temporada amb derrota al Camp del Centenari del Badalona davant del Badalona B. La primera part ha estat molt igualada amb poques ocasions, si bé les més clares foren del conjunt local.

A la segona meitat els locals han sortit més “endollats”, amb un Poble Sec molt ben posicionat en defensa controlant la situació. Ja semblava que el partit acabaria amb l’empat inicial quan el Badalona B ha apretat, aconseguint mitjançant Marcel l’únic gol de l’encontre, al minut 73.

Amb aquesta derrota el Poble Sec acaba la temporada vuitè, amb 55 puntos. Pugen a tercera Cornellà, Prat, i Amposta, i baixen a preferent Fundació Esportiva Figueres, Gramenet B i Palafrugell, si bé pot acabar descendint algun equip més en funció dels ascensos/descensos compensats.

Fermín Prieto Trujillo, cronista i periodista del Sec

CONÈIXES EL PROJECTE ULISSES?

Un projecte participatiu

Un espectacle de carrer per l’Any Europeu del Diàleg intercultural

Un munt de tallers que ja estàn en marxa per preparar la festa. Dansa, música, pintura… segur que hi ha un per a tu!!!

I el millor de tot… encara es poden fer més propostes, perquè la festa és de tots i per a tots.

COMENÇA LA RETIRADA DELS CANONS DEL CASTELL DE MONTJUÏC

A banda del Centre per la Pau, el Castell de Montjuïc tindrà un espai de memòria i dignificació per a les persones que hi van ser afusellades

L’Ajuntament i el Ministeri de Defensa han informat que comencen aquest dimecres a desmuntar per al seu trasllat a Madrid els canons ubicats a la plaça d’Armes del Castell de Montjuïc. Són en total dotze peces d’artilleria que s’ubicaran al Parc i Centre de Sistemes Cuirassats d’Espanya.

Defensa ha indicat que el trasllat d’aquests canons es deu a la remodelació i nous usos del Museu Militar del Castell de Montjuïc, que ha estat cedit a l’Ajuntament de Barcelona.

De fet, el Castell de Montjuïc ofereix aquest 15 de juny una jornada de portes obertes, en què l’Ajuntament donarà a conèixer a la ciutadania quin serà l’ús d’aquest equipament de ciutat.

Així, els barcelonins i barcelonines podran descobrir aquest dia diversos espais que fins ara no s’havien pogut visitar, així com podran gaudir amb una exposició la triple dimensió del castell: equipament de ciutat, el futur Centre de la Pau i la seva vessant centrada en la recuperació de la memòria històrica.

Entre els llocs que es podran visitar hi ha la cel·la on el president Lluís Companys va passar els seus darrers dies, i també veure el dipòsit d’aigua potable que proveïa el barri del Poble Sec.