Daily Archives: 3 de juny de 2008

ELS DIABLES DEL POBLE-SEC JA TENEN EL DISSENY DE LA PORTA DE L’INFERN

Dissabte és van donar a conèixer els guanyadors del concurs “Porta de l’infern”. El seleccionat és un esbós, amb un disseny misteriós, que podeu veure en pantalla , i que serà l’origen de la porta de l’infern que s’estrenarà per la Festa Major del barri.

EXCEL·LENT DIADA CASTELLERA.

Fes-te el carrer! [2d6, 3d7, 5d6, vano de 5]
Excel.lent diada al carrer Blai. Els blau cel, van descarregar la torre de 6, el 3 de 7, el 5 de 6, i un impecable vano de 5 davant els veïns, amics i dues grans colles convidades com son Sants i Mataró

Les prediccions del temps per diumenge havia sigut l’estrella de les converses entre els bandarres. Que si a tot arreu diuen que plourà, que sí ara resulta que la cadena local de noséon diuen que no, que si blablabla.. El fet és que diumenge pel matí la cosa pintava malament: cel gris, tot tapat, i terra moll.

Però els castellers I els geganters es van reunir igualment per gaudir de l’esmorzar amb el pernil d’aglà, el lacón, el xoriço, el fuet, i el vi. Mare meva quin tiberi! I tips i satisfets acompanyats pels grallers i tabalers dels geganters cap a plaça. Bé, diga-li plaça, diga-li tros del carrer blai.