Daily Archives: 2 de juny de 2008

NOU PARC DE BOMBERS AL POBLE-SEC PER L’ANY 2011

L’aparcament de la plaça de Margarida Xirgu és l’altre projecte que va a l’aprovació del Consell Plenari del Districte de Sants-Montjuïc
El barri del Poble-Sec recuperarà el seu parc de bombers l’any 2011, després de que es tanquesin les instal·lacions al carrer de Lleida. Aquest és un dels projectes que busca el vist-i-plau al Consell Plenari del Districte de Sants-Montjuïc.
El nou parc de Bombers s’ubicarà al passeig de Montjuïc amb el Camí de la Font Trobada. L’equipament, que donarà servei al Poble-sec, Ciutat Vella i a la zona portuària, constarà de 12 vehicles i disposarà de 25 bombers de guàrdia.
El parc comptarà amb una zona especial per exercicis de pràctiques del que cal destacar l’element singular de la torre, que permet als bombers efectuar simulacres d’intervenció que s’aproximin al cas real d’actuació en edificis.
Els terminis per previstos per desenvolupar aquest pla situen l’obertura del nou parc de bombers a l’any 2011, atès que el pla que es presenta estarà aprovat definitivament a finals d’any i durant l’any 2009 és farà l’aprovació del projecte de construcció i l’inici de les obres que aproximadament duraran dos anys.