Daily Archives: 8 de maig de 2008

POLÈMICA RETIRADA DE BICIS A BARCELONETA, EIXAMPLE I POBLE-SEC

L’Ajuntament de Barcelona ha retirat 30 bicicletes del carrer durant els últims quinze dies a Ciutat Vella perquè els faltava algun element bàsic o estaven molt rovellades i en un desús evident. Entitats ciclistes demanen que s’estableixin uns criteris clars de retirada de bicis de la via pública consensuats prèviament.

L’Associació Bicicleta Club de Catalunya (BACC), arran de les queixes que ha rebut d’usuaris afectats i de persones que han vist treure de la via pública bicicletes en bon estat, ha alertat que la retirada s’ha dut a terme seguint criteris dubtosos i poc clars i ha demanat explicacions al regidor de Mobilitat de l’Ajuntament, Francesc Narváez.

JA HA COMENÇAT AL PALAU SANT JORDI BIOCULTURA, LA FIRA DE PRODUCTES ECOLÒGICS I CONSUM RESPONSABLE

La Fira BioCultura celebra enguany la quinzena edició al
Palau Sant Jordi, i ho fa amb una amplia oferta, més de 200 activitats i 700 expositors, així com la celebració paral·lela de Mama Terra.

Per a la secretària general de la Asociación Vida Sana, entitat organitzadora del certamen, Àngels Parra, aquesta producció ecològica és la “solució” a problemes actuals com “la sequera i la contaminació”.

BioCultura oferirà als visitants prop de 15.000 productes relacionats amb l’alimentació ecològica, que acapara el 47% dels expositors, i d’entre els quals podrem trobar pernil de Jabugo, oli d’oliva, pa i vi de Rioja.

El 0,7% recaptat es destinarà a compensar les emissions de CO2 comportades pel certamen

COMENÇA EL CONCURS DE GRAFFITIS “PORTA DE L’INFERN” DE LA COLLA DE DIABLES POBLE SEC

Per primer cop els diables del Poble-sec organitzen un concurs per oferir la possibilitat a la gent de Barcelona de pintar amb graffitis la porta de l’infern, el punt d’inici de les seves actuacions. Els guanyadors del concurs seran els encarregats de pintar la nova porta de l’infern de la colla, que estrenaran per la Festa Major del barri al mes de juliol, i que els acompanyarà i els donarà la sortida a les actuacions següents.

El proper 1 de maig comença el termini per presentar a concurs els esbossos de les obres, que versaran sobre el tema de l’infern. El 15 de maig serà l’últim dia per presentar-les, ja sigui en mà o per correu, al centre cívic El Sortidor.

Tot els treballs presentats s’exposaran durant la Mostra d’Entitats del Poble-sec els dies 31 de maig i 1 de juny, dates en que també es donarà a conèixer l’obra guanyadora, que serà premiada amb 300euros.