Daily Archives: 21 de gener de 2008

CAMPIONAT D’AGILITY A L’ESTADI JOAN SERRAHIMA

El proper diumenge 24 de febrer, de les 9 a les 14 hores, els gossos més hàbils d’arreu de l’Estat espanyol es concentraran a Barcelona per exhibir les seves habilitats en un circuit tancat, que estarà ubicat a l’Estadi Municipal Joan Serrahima.

Es tracta del Campionat d’Agility, organitzat pel Club Agility Ciutat Comtal, que és una competició puntuable pel Campionat d’Espanya 2008, així com prova selectiva pel Campionat del Món 2008, que se celebrarà a Helsinki, Finlàndia.

D’aquesta manera, un centenar de gossos, capitanejats pels seus respectius amos, procuraran acumular el màxim de punts possibles per estar presents a la màxima competició mundial. A més, també hi haurà la participació d’alguns gossos procedents de França.

L’agility és un esport que consisteix a dirigir un gos en una cursa d’obstacles en què es puntua el temps que triga a fer-la i la precisió de l’animal. L’animal és guiat sense utilitzar el contacte físic ni els incentius, de manera que l’amo de l’animal es limita a l’expressió a través de la veu i els gestos, una mostra de l’entrenament excepcional i l’estreta relació entre l’animal i l’ésser humà.

I CONCURS DE POSTRES PER A ESTUDIANTS D’HOSTALERIA

Mireu les bases del concurs en el document annex.